Minden ami PTC

Mini Fórum

Üzenetet csak regisztrált felhasználók hagyhatnak
[Regisztráció · Belépés]
Oldalak: « 1 2 ... 43 44 45 46 47 »
1057-1080 a(z) 1114 üzenetből megjelenítve.

0   Spam
58. idlig   (2014-03-25 15:33)
Mikor több nyeremény van, akkor mindig több Adprize hirdetést is ad, a 3 helyett 4-et. De volt már olyan, hogy az akciókat több napra osztotta el az Admin, talán most is így tesz. Plusz ezt be is szokta jelenteni.

Ojooo azért furcsa, mert én még nem olvastam olyat, hogy instant fizetne. Sőt a moderátorok mondták többször is, hogy nem így van. Olyat már halottam, hogy egy órán belül fizetett vagy még gyorsabban. Persze ha mégis instant, annak csak örülök.

0   Spam
57. Evia   (2014-03-25 15:22)
Szia Idlig!
Az ojooo instant fizetett ki 22-én és előtte 16-án is. Korábban valóban sokat kellett várni.

Miből gondolod, hogy a neón nem lesz több nyeremény a szülinapon??

0   Spam
56. idlig   (2014-03-25 15:16)
Üdv! Az Ojooo se most, se korábban nem fizetett instant.
Továbbá az Adprize nyeremények se nőttek még a Neo hatodik szülinapja miatt, tagság és bérlés kedvezmények vannak. Persze ettől még jó kis oldal mindkettő.

0   Spam
55. Ax   (2014-03-25 12:53)
Én a probux-al nem vagyok ilyen szerencsés. Kaptam 23 béreltet és 20 "ember" naponta csak 1  linket kattol. Az életben nincs ilyen. Mindenki kattolja boldogan az 1 centeseket, kivéve a robotokat. Hiába írtam az adminnak, hogy kérem visza a pénzem, annyit válaszolt, hogy nincs lehetősége a korrekcióra, ami szintiszta hazugság. Ennek ellenére jó oldalnak tartom a probux-ot, csak nem szabad béreltekkel fogolalkozni egyik oldalon sem!!
Azokon az oldalakon, ahol nem frissülnek a reklámok, valóban nem az admin hibája. Valójában az admin nem is tudja megkeresni a hiba okát. Minden esetben a szolgáltató cég programozója keresi meg és korrigálja, ami sok időt vesz igénybe. Ezért mondtam korábban is, hogy türelem!

0   Spam
54. Evia   (2014-03-25 11:55)
Probux:
érdekes, hogy amikor otthon kattintom, már egyáltalán nem kér captchát, de mobilnetről igen. Csak az 1 centes hirdetéseknél.
Ennél is érdekesebb, hogy kb. egy hete a probux úgy döntött, hogy bérel nekem 10 referáltat az én pénzemből. Ez technikai zavar volt náluk, és supportot írva vissza lehetett vonni a bérlést. Én hagytam, hadd legyenek. Néha amúgy is kell egy kis fejlesztés. A probuxon 30 napos hosszabbítással standardként 1.33 átlag fölött vagyunk nyereségesek. Az én új béreltjeim között 2 is van, akinek 4 az átlaga, néhányuknak pedig 2. 1.33 alatt senkinek nincs. Úgyhogy nagy szerencsém volt. Ugyanakkor több helyről is hallom, hogy a probuxon a béreltek botrányosan teljesítenek.

Gladbux:
12-e óta összesen 3 kifizetés van a proof szerint. Szerintem ez már scam

Legacyclix:
Itt leginkább fix reklámok vannak, mint ahogy annak idején a nerdbuxon is. Már 4 napja nem frissülnek, és lehet azt mondani, hogy a script hibája, de én attól tartok, hogy a script itt csak kifogás.

Silverclix:
Megbízható, stb. Fixek itt sem működnek. de legalább van standard, mini és micro és ezekkel megy rendesen az oldal.

Goldenclix:
Milyen szépen virágzik.. Most megint jobb lett, mint a silver. Pedig általában egy szinten vannak.

Ojooo
Mostanában instant fizet és ez jó hír ahhoz képest, hogy korábban 3 hetet is kellett várni

Neobux:
Most lesz a 6. szülinapja. Javaslom, hogy kattintsátok az adprize-t, mert több nyeremény várható

0   Spam
53. Evia   (2014-03-25 11:02)
Sajnos a fórum hiányossága, hogy nem lehet a saját hozzászólásainkat szerkeszteni vagy törölni. Elnézést, ezen tényleg nem tudok változtatni.

0   Spam
52. Evia   (2014-03-24 22:44)
Szia Ax!
Itt is van link és kép beillesztési lehetőség. Videó is, de azt ne rakjatok be ha lehet, mert lassítja az oldal betöltését.
Ha beregizel ide, akkor elő fognak jönni ezek a lehetőségek és a captchát sem kell beírni. A regisztrálás néhány másodperc. És ha beregizel, írhatnál privát üzenetet is, például nekem az ultimateclixx reflinkjével. Holnap szeretnék beregisztrálni az ultimateclixxre.
A privát üzeneteket minden regisztrált tag elérheti a "profilom" vízszintes menüből a "Minden ami PTC" felirat alatt. Írhattok egymásnak is. Ha valaki spamot vagy zaklató, személyeskedő, sértő stb. levelet kap ezen a honlapon, szóljon nekem.

0   Spam
51. Ax   (2014-03-24 19:11)
Szia enjoy1981!
Semmi sem biztos manapság, de az admint sokan ismerik. Sokat tingli-tanglizik a silverclix fórumán és írkált arról is hogy szeretne indtinai egy oldalt. Ugy látom megtörtént az első kifizetés is. Ha bejön, akkor mindenképpen egy clickit, vagy Clikz4freakz-hoz fog hasonlítani. Egyébként is ez az oldal a legnormálisabb azok között amik mostanság megjelentek. Részemről mindenképp piros pötty. A többit majd az idő eldönti.

0   Spam
50. enjoy1981   (2014-03-24 18:58)
sziasztok.
Az ultimateclixx-en érdemes dolgozni?
Az admin megbízható, mi a véleményetek?

0   Spam
49. Ax   (2014-03-24 18:38)
Ultimateclixx-en van egy szép kövér 2 centes link!!!! hands

0   Spam
48. Ax   (2014-03-24 17:51)
Ezt unom már én is nagyon. Mire kiépitek egy oldalt, akkorra meg is szünik. Volt időszak, amikor akárhová beregeltem, az az oldal másnapra megszünt, vagy eltünt, vagy nem fizetett tovább. Már a hatodik-hetedik alkalomnál kezdtem kétségbeesni, hogy valami megszállt. Erőteljesen készülődtem ördögűzésre, amikor az egyik oldal kibirta 2 hétig velem. flower
Apropó! Itt nem lesz kép, link, videó beillesztési lehetőség? Tudom nektek nem nagyon hiányzik, de nekem IGEN! facepalm

0   Spam
47. Evia   (2014-03-24 17:25)
Nekem ma a neobuxra jött új direktem. smile

Amikor a daclix elindult, még aznap meghirdettem a clixtenen, ptcrs-en, adzpoton. Másnapra 18 direktem volt. 3 napon belül 24 (vagy 26) lett a direktjeim száma. Csak hát a daclix scam lett a második kifizetésem után.
Összesen 4 és fél dollárt kerestem rajta. Kb. ugyanannyit, mint amennyibe a hirdetés került. Viszont ha működne rendesen az oldal, nyereséges lenne a befektetésem. A harmadik pénz kikérést visszavontam és elhirdettem.

0   Spam
46. Ax   (2014-03-24 15:52)
Manual szörfön semmiképpen sem érdemes. Egy uj oldal nagyon késve érkezik meg a felhasználókhoz. Talán blogon összegyüjtve néhány jobb oldalt és néhány vadi ujat, napi frissiéssel érdemesebb hirdetni, de mindenképpen legyen hozzá angol nyelvű leírás. Ami még fontos, hogy egy uj oldalon nagyobb a kattintási kedv és nagyobb eséllyel tudsz refeket szerezni, de csak uj oldalakra. Lényeg a napra készség. A magyarokkal az a helyzet, hogy sokaknak megvan a maga kis csapata, ismerős köre és egymást segítve regizgetnek. Nem naon járható út.

0   Spam
45. Ax   (2014-03-24 15:35)
Bocsi, valóban félreértettelek, de sajnos továbbra is azt mondom, hogy régebbi oldalakra szinte lehetetlen direkteket szerezni. Én már feladtam. Ujakat nem tudok szerezni sehová, hirdetésbe befektetni pedig kész katasztrófa. Nagyon ritkán térül meg a hirdetésekre befektetett összeg. Az oldalak egyre gyengébben szerepelnek. Rengeteg ember feladta már ezt a klikkelősdit. Ezét próbáltam a rentekkel, de ott az a nagy probléma, hogy már csak robotok vannak mindenhol és ugy van beállítva a kattintási arányuk, hogy még csak véletlenül se jöjjél ki a hó végén nyereséggel. Vonatkozik ez a neora a prora és még néhány régebbi oldalra is!!!! Van ezenkívül még néhány probléma. Olvasd el Éva 39. válaszát. Szépen leirta mi a helyzet a refekkel.

0   Spam
44. Evia   (2014-03-24 15:34)
Szia István!
Ne az easyhits-en hirdesd a ptc oldalakat, hanem másik ptc oldalon. Easyhitsen inkább a saját oldaladat.

0   Spam
43. Ax   (2014-03-24 15:04)
Szia Istvan!
Sajnos a régi oldalkra, mint az easyhits4U, képtelenség direkteket szerezni. Ilyen oldalaknál csak azok jöhetnek számításba, akik most kezdenek el ptc és szörf oldalakkal foglalkozni. Ugyan ez a helyzet a neo-n, probuxon és a régebbi oldalakon is. Ráadásul mi régiek, már kiépitgettük a magunkét, annak idelyén jó kondiciókkal. A frissen regizettek pedig ha meglátják a klikk értékeket, azonnal kidobják ezeket az oldalakat. Javaslom, magad uram, ha szolgád nincs..................

0   Spam
42. Ax   (2014-03-24 14:58)
Szia helpfornetlady!
Szegény silvert támadás érte és az admin nem tudja a szkriptet kijavítani.
Légy kicsit türelmesebb, mindenki szenved ettől a hibától. Ráadásul több helyen is ugyan ez a probléma. Nem frissülnek a hirdetések, vagy csak részben.

0   Spam
41. helpfornetlady   (2014-03-24 14:46)
Sziasztok!

Eddig nagyon szerettem a Silverclix-t , de most nem értem mit szórakozik! Már 3 napja hacker támadást "vár"????  Vagy ?  Tudtok vmit?????

0   Spam
40. Istvan   (2014-03-24 13:36)
Köszönöm az infot egyébként easyhits4u n próbálkozom a direktek szerzésével meglehetősen kevés sikerrel.. van valami startégia vagy opció a direktek szerzésére? facebook csoportok, easyhits getref honlap stb, de semmi eredmény...

0   Spam
39. Evia   (2014-03-24 10:38)
Szép napot mindenkinek!

Erika, nem tudom, mit olvastál az ojooo-ról, de nincs vele semmi baj. Sőt most instant fizet, pedig februárban 3 hetet is várni kellett a pénzre.
Néha itt is előfordul, hogy kevesebb a hirdetés, de ez még nem probléma. Tavaly is hullámzó volt a teljesítménye.

Szia Ax,
Hogy hányan regisztráltak fel az oldalra, az nem tükrözi azt, hogy hány aktív tag van. Nálam a clicksián kb. 50 referáltam van és legutóbb mikor néztem, 2 volt közöttük aktív. De lehet, hogy már az a 2 sem. A wordlinxen jó ha 100 referáltból 2-3 kattint. Én már jó rég óta ptc-zem és tudom, hogy nagyon ritka az, amikor valaki néhány hónapnál tovább marad egy ptc oldalon. És ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a ptc oldallal van a gond. Például a probuxon egy év alatt összejött 80 referáltam, és ezekből kb. 20 egyáltalán nem kattintott, és jó sokan abbahagyták pár hét vagy hónap után. Pontosan már nem tudom, mert elég sokat kitöröltem közülük.
Megsaccolva azt mondhatom, hogy egy kb. 1 éves ptc oldalnál a regisztrált tagok 10 százaléka aktív. Régebbi oldalaknál ez a szám jóval kevesebb, főleg ha az inaktív tagok nem kerülnek törlésre a rendszerben.

0   Spam
38. gerika   (2014-03-24 10:08)
Sziasztok!
Olvasgatok itt is ott is mi van az ojooo-val.Vége?
Üdv:Erika

0   Spam
37. Ax   (2014-03-24 09:54)
Sziasztok! Volna egy keresztkérdésem. Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Ki hogyan látja ezt a dolgot?
Van egy oldal ahol (nevét szándékosan nem irom, lényegtelen) 3.063.035 felhasználó regisztrált idáig.
Napi szinten pedig csak 15-20 reklám található. Mi lehet ennek a kevés hirdetésnek az oka? Ha ugy számolok, hogy minden 5 ezredik felhasználó ad fel 1 hirdetést, akkor is kellene lennie napi szinten 612 db hirdetésnek. Valami durván nem stimmel ezzel az adott oldallal. crazy

0   Spam
36. Evia   (2014-03-24 08:02)
Szia István!
Lehet, hogy nem a te neved alá regisztrált. Regisztráláskor a "referral" mezőben ott kell lennie a  felhasználónevednek. Ha holnap sem fogod látni a direktjeid között, akkor szerintem újra kellene regisztrálnia és figyelni, hogy jól van-e kitöltve a referral mező.

0   Spam
35. Viti2012   (2014-03-23 22:13)
Ax köszönöm a segítségedet.

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.