Minden ami PTC

A feketelistákról általában

Feketelistának nevezzük azoknak a PTC-knek a felsorolását, amelyek csaló, scam oldalak. Az interneten böngészve jó néhány feketelistát találunk, ha rákeresünk a "ptc scam" kifejezésre. Azonban ezeknek a listáknak a legtöbbje már rég nem aktuális, mert idő közben újabb és újabb PTC-k váltak scammé, a régi scam oldalaknak pedig már a nyomát sem látjuk. Sokan azt sem tudják, hogy valaha ezek léteztek.

Ha néhány feketelistát átnézve sem találsz bejegyzést a keresett ptc oldalról, az még egyáltalán nem jelenti azt, hogy az oldal nem scam vagy nem scam gyanús.

A feketelisták egyik legnagyobb hiányossága, hogy nem közlik az utolsó frissítés dátumát. Pedig ha egy hónapnál régebben lett frissítve a lista, akkor már szinte semmit sem érnek az információk. Mostanában minden felgyorsult az interneten. Pár évvel ezelőtt még talán én is ajánlottam volna honlapot, ami feketelistát tartalmaz, de ma már ennek semmi értelme.

 

Saját feketelistám (Csalódásaim)

A saját listám, amit inkább "Csalódásaimnak" nevezek, itt található: Csalódásaim. Ez a felsorolás nem teljes. Csak azokat a scam PTC oldalakat tartalamazza, amelyek bannere valamikor a honlapomon szerepelt. Ha egy PTC oldalt nem találsz meg sem az ajánlataim, sem a csalódásaim között, akkor azzal a PTC-vel nem foglalkoztam, esetleg nem is tudok róla. Ilyenek a Buxhost scriptes oldalak, amikből annyi van, mint égen a csillag, és egy-két kivételtől eltekintve mind megbízhatatlan. Ezekről itt találhatsz bővebb leírást: Buxhost scriptes oldalak

Ha kíváncsi vagy egy PTC oldal megbízhatóságára, és nem találod meg a csalódásaim között, akkor olvass bele az oldal fórumába és nézd meg az utolsó kifizetési bizonylatokat, valamint a hozzászólásokat. A Scamadviser is adhat értékes információkat.

ScamAdviser: Ha a keresőmezőbe beírod a linket, pl. neobux.com, akkor százalékos arányban megmutatja, hogy mennyire biztonságos az oldal. A Scamadviser információt ad arról, hogy mennyi idős az adott PTC, ki a tulajdonosa, és mennyire legális vagy szabályos a hivatalos regisztrációja. Ezek az információk önmagukban nem elégségesek ahhoz, hogy egy oldalról megtudjuk, hogy scam vagy nem. Figyelem! Sokszor mellétrafál a Scamadviser!

Ha a feketelistákat böngészed, hamar észreveheted, hogy vannak eltérő vélemények egy-egy oldalról. Sokszor előfordul, hogy scamnak kiáltanak ki megbízható helyeket pusztán üzleti érdekből. Az olvasói vélemények között is találunk jó néhány hamis negatív és pozitív hozzászólást is. A bemutatott kifizetési bizonylatok se győzzenek meg, mert ezeket könnyen lehet hamisítani. Megbízható PTC oldalakkal is előfordul, hogy feltörik és a hackerek másodpercek alatt tönkretehetik hosszú hónapok esetleg évek munkáját.

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.