Minden ami PTC

Buxhost scriptes oldalak

A NextGen PTC oldalakat Buxhostnak szoktuk nevezni, mert a scriptjük neve régebben ez volt. Kevésbé stabilak és megbízhatóak, mint a többi PTC. A Buxhost a scam melegágya. Könnyedén hozzá lehet jutni, és szinte bárki készíthet Buxhost scriptes PTC oldalt. Nagyon sok ilyen PTC készül. Az újak általában kiemelkedően jól fizetnek, ha fizetnek. Egy új Buxhost oldalba semmiképpen nem érdemes befektetni, mert tényleg nem tudjuk, mi lesz a sorsa.

Ennyi negatívum után azért meg kell jegyeznem, hogy vannak fizető Buxhost PTC-k is. Figyelni kell a fórumot és a proof-okat, hogy lássuk, fizet-e még az oldal. Az idő és a tapasztalat dönti el, hogy megbízhatónak tarthatunk-e egy-egy Buxhost oldalt. Ha egy oldal már nem fizet, érdemes az ott maradt pénzünket elhirdetni. Ez legtöbb esetben sikerül. A hirdetésre szükség van, mert így tudunk direkt referáltakhoz jutni más PTC oldalakon.

 

Buxhost PTC használata

A Buxhost oldalak lekattintásukhoz egy kétjegyű számot kell begépelni a billentyűzetről. Néhány helyen van úgynevezett "cheat", amibe nem szabad belekattintani, mert büntetés jár érte. Legrosszabb esetben dönthet úgy az admin, hogy minden pénzedet lenullázza egyetlen helytelen kattintás miatt. Mivel olcsó scriptről van szó, az admin nem tudja (vagy nem akarja) másképpen kiszűrni az automatikus kattintásokat.

Ezeken az oldalakon általában van grid játék és legtöbb helyen Paid to Read E-email is (PTRE). Az oldal jó tulajdonsága, hogy a reklám emaileket nem a saját email fiókunkba kapjuk, hanem egy "Bux mail"-re, amit pillanatok alatt létre tudunk hozni az oldalon.

 

Emailek olvasása Buxhost PTC oldalakon

Ezt lehet, hogy egy kicsit bonyolultnak tűnhet, de nem az. Első lépésben létre kell hoznod egy buxmail fiókot. A PTC oldalról egy pillanat alatt meg tudod ezt tenni. Ha már megvan a buxmail fiókod, az emailek olvasásához a következőket kell tenned.

  • Menj fel a buxmail.com oldalra. Itt van a te saját buxmail email fiókod. Lépj be
  • Az olvasatlan üzenetek közül nyisd meg az elsőt. Az üzenetben találsz egy "Get Paid" feliratot. Kattints ebbe bele
  • Ekkor a böngésződ egy új lapján betölt az a PTC oldalad, ahonnan az email érkezett. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor tedd meg.
  • A PTC oldaladon először a bannerre kattints. A banner a "Visit advertiser" felirat mellett van. Ez megnyit egy új lapot a böngésződben
  • Ne törődj vele, kattints vissza a PTC oldalra. Írd be a captcha kódot és nyomd meg a confirm paid email feliratot.
  • Bezárhatod a PTC oldaladat és a reklám oldalt is, ha még nyitva van.
  • Menj vissza a buxmail fiókodba. Még mindig azon az üzeneten állsz, amit az előbb végrehajtottál. Töröld ki most ezt az üzenetet, mert később nagyon belezavarodhatsz, ha nem teszed.
  • Nyisd meg a következő olvasatlan üzenetet és folytasd tovább úgy, ahogy az első üzenetnél tetted.
  • Ha mindent elvégeztél, zárd be a buxmail oldalt a böngésződben. A pénzedet a PTC oldal elszámolja (mindig akkor, amikor megnyomtad a confirm paid email feliratot).

A BuxMail fiókodban az üzenetek egymás alatt vannak, ugyanúgy mint például a Gmailben. Az üzenet küldője van a legelső oszlopban, ami bármelyik NextGen PTC oldal lehet, amelyikre felregisztráltál. A következő oszlop az üzenet tárgya, például: "Twickerz". Sokan nem teljesen értik, hogy a Twickerz hogy kerül a NextGen üzenetek közé. Ha például az Open23 oldalról kapsz egy üzenetet, ami a Twickerzre invitál, akkor az első oszlopban az "Open23", a második oszlopban pedig a "Twickerz" feliratot találod.

 

Hirdetés feladása Buxhost PTC oldalakon

A saját hirdetés feladása kevésbé felhasználóbarát, mint a PTC Evolution scriptes oldalaknál. Ahhoz, hogy megtudd, mennyibe kerül a hirdetés, úgy kell csinálnod, mintha máris hirdetni akarnál. Az accountodból tudod elérni a "Manage PTC ads" menüt. Van olyan Buxhost oldal, ahol "PTC ads" a menüpont neve vagy valami más. Belekattintva az alábbihoz hasonlót fogsz látni a képen

NextGen PTC oldal hirdetés feladás

Ha még nincs hirdetésed, akkor az a két "blogspot.hu" nevű nem jelenik meg. A "Create New" gombra kattints.

NextGen hirdetés árának kiválasztása

A Timer duration mondja meg, hogy hány másodperces hirdetést szeretnél, a Choose plan pedig, hogy hány darabot. Jelen esetben 200 darab 8 másodperces hirdetést tudunk 50 centért vásárolni.

Az accountodban lévő pénzedből nem tudsz vásárolni semmit. Azt az összeget, amit el szeretnél az oldalon költeni, át kell tenned a Purchase balance-odba. Hogy ezt meg tudd tenni, az accountodban az "Add funds" menüpontra kell kattintanod. Ha ez megvan, tekerj egy kicsit lejjebb és válaszd ki a "Transfer funds to your purchase balance" lehetőséget.

Pénz átrakása Purchase balance-ba

A pénzösszeget írd be az "Enter amount" mezőbe, majd érvényesítsd a captchát. Olykor előfordul, hogy minimum 5 vagy akár 10 dollár a minimálisan átrakható összeg. Ez leginkább akkor ér kellemetlen meglepetésként, ha az oldal már nem fizet és leginkább szabadulni szeretnénk tőle. De ez nem fordul elő sűrűn és csak azokon a helyeken, ahol az admin már bemutatta nekünk a sötét oldalát... Ha sikerült a Purchase Balance-ba berakni az összeget, már meg is vásárolhatod a hirdetés csomagot, ahogy az első ábrán is látod. Még az országokat kell kiválasztanod, ahol megjelenhet a hirdetésed.

Nekem van több blogspot oldalam is. Az első ábrán láthatsz két már lekattintott hirdetést. Ezek különböző blogspot oldal hirdetések voltak, de sajnos a NextGen információi elég szűkösek és csak "blogspot.com"-ot írt mindkettőhöz. A kördiagramon láthatod, hogy hány százalék ment le már a hirdetésekből.

A NextGen emailben is értesít, ha egy hirdetést feladtál. Előfordul, hogy az admin még átnézi a hirdetést, mielőtt engedélyezné. Ilyenkor a "waiting", "pending" vagy hasonló feliratot találsz a hirdetésed helyén.

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.