Minden ami PTC

ClixSense, a PTC királynője

Figyelem! 2017. július 17-én a Clixsense beszüntette a PTC részt. Taskok és egyéb feladatok továbbra is maradtak, de PTC az nincs. Továbbá, ha valaki követi a híreket, annak nem meglepetés, hogy a PTC oldalak már nem fizetnek Paypalra, így a Clixsense sem. Az alábbi cikket még a PTC fénykorában írtam, sajnos a legvonzóbb része már nem aktuális!

Clixsense regisztráció 2007 óta működő stabil, erős, jól felépített oldal. Ahogy a Neobuxnál, a reklámok itt sem ugranak ki soha a keretből és ha egy reklám nem létező linket próbál megnyitni, a számláló akkor is működik és megkapjuk érte a bérünket. Joggal nevezhetjük királynőnek a PTC világában, ahol a Neobux a király.

A ClixSense használata egyszerű. Nincsenek bonyolult stratégiák. Tulajdonképpen semmit nem kell csinálni, csak azt a néhány reklámot lekattintani, ami minden nap jön. Nincsenek bérelt referáltak és nincs pontozás sem. Itt szeretném felhívnin a figyelmet arra, hogy mostanában elég sok helyen lehet ClixSense direkt referáltakat vásárolni, de ez a vásárlás nem sokat ér. Általában ezek a direktek nem valós személyek és nagyon ritkán fordul elő, hogy valamelyik kattint is. Azt a pénzt, amit ismeretlen helyről direkt referáltak vásárlására költenénk, inkább használjuk fel a ClixSense oldal hirdetésére a honlapunkon vagy közvetlen reflink megadásával.

Ha sikerül valós direkt referáltakat szereznünk, akkor az átlagosnál jóval több pénzt tudunk keresni a ClixSense oldalon . A direkt referáltakért különlegesen magas jutalék jár: kattintásonként $0.0005 és $0.001 között! Annyi referáltat szerezhetünk az oldalra, ahányat csak tudunk. 8 szinten keresztül fizeti az oldal őket, ami nagyon jól jövedelmező lehet számunkra! A referáltak egyéb munkáiért is kapunk jutalákot.

A ClixSense oldalon nem csak a reklámok lekattintásával tudunk pénzhez jutni. "Crowdflower Tasks" munkákat is tudunk végezni. Ha már ismeritek a Neobuxot, akkor látni fogjátok, hogy ezek a taskok pontosan ugyanazok, mint a Neobux Minijob-jai.

Sokan "Macskás" oldalnak nevezik a ClixSense-t, ez a Captcha miatt van. Amikor egy reklámbannerre kattintunk és új lapon megjelenik a reklámoldal, a ClixSense keretben néhány kutya és egy macska képét láthatjuk. Mindig a cicára kell kattintani, hogy elinduljon a számláló.

A ClixSense egyetlen hibája, hogy csak egy van belőle. A Neobux mellett a második legnépszerűbb oldal a PTC piacon. Egyszerű, gyors, könnyű, megbízható. Referáltakat is aránylag könnyen lehet szerezni az oldalra. Bár azt mondják, hogy a ClixSense-n már mindenki fent van, aki szóba jöhet, én mégis azt tapasztaltam, hogy a legtöbb referáltat a Neobux, ClixSense és a Wordlinx oldarakra lehet szerezni.

Rövid távon nagyon jól lehet keresni a ClixSense-n, de ha ügyes vagy és tudsz referáltakat szerezni magad alá és komolyan gondolod a munkát, vásárolhatsz prémium csomagot, amellyel többszörösére növelheted a napi bevételedet. De természetesen standard tagként is megéri használni a ClixSense-t. Az "Afflicates" / "Program Details" menüben található a részletes leírás a standard és prémium jövedelmekről és a referáltak után járó jutalékokról.

ClixSense upgrade tábla

Ha szeretnéd kipróbálni a szerencsédet, játssz a ClixGrid játékkal, ahol a főnyeremény minden nap 10 dollár. De ezen kívül rengeteg kisebb nyeremény is van. A ClixGridben naponta 30 lehetőséged van a nyerésre.

Előfordul, hogy a ClixSense nem adja ki a lekattintható reklámokat és kell neki fél perc, amíg "észhez tér". Ha nincsenek reklámok, érdemes többször újra a "View ads"-ra kattintani, hogy előhozzuk őket.

A kifizetési limit 8 dollár, ami egy induló PTC oldalon túl sok lehet, de az "öreg" oldalakon ez nem probléma. Általában egy fiatal PTC oldallal szemben bizalmatlanok vagyunk és 2-3 összegyűjtött dollárt már kézhez akarunk kapni. A ClixSense azonban évek óta megbízható, nagy cég, ahol nincsenek fizetési problémák. E miatt nem kell aggódnunk.

A ClixSense néha kellemes meglepetéseket is okoz. Volt olyan időszak, amikor minden nap (fogalmam sem volt róla, hogy miért) kaptam plusz 1 dollárt két héten keresztül. Sajnos ez a jó szokása hamar alábbhagyott, de azért később is érkeztek váratlan pénzek az accountomba. Amikor valamelyik referáltam prémium tagságot vett, minden esetben kaptam $2-t én is.

A ClixSense oldalon a prémium egy éves tagság ára $17. Ahhoz, hogy megérje megvásárolni, érdemes összegyűjteni néhány referáltat. Amikor megvásároltam, nem voltam biztos abban, hogy megéri, de 2 hét (!) alatt visszajött az ára. Igaz, akkoriban volt néhány lelkes referáltam és közülük többen is vettek prémium tagságot.

Prémium tagsággal a Grid lehetőség 30-ról 60-ra nőtt és 10 helyett csak 5 másodpercig tart, amíg végigmegy. Prémium tagoknak a napi 1 darab fix $0.01-es reklámon felül jár még 3. Néha, nagy ritkán előfordul 60 másodperces $0.02-es hirdetés is.

Videók nézésére itt is van lehetőség. A videókat az accountunkból érhetjük el.

ClixSense regiszrtáció
ClixSense regisztráció

Ha még nem vagy tag, akkor ne késlekedj a regisztrálással. PTC oldalak jönnek és mennek, sok oldalt kipróbálunk, de a legstabilabbakat nem szabad kihagyni.


A PTC-háromság tagjai:


Neobux regisztráció ClixSense regisztráció Wordlinx regisztráció

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.