Minden ami PTC

Egyéb feladatok a PTC oldalakon

A reklámok lekattintásán kívül a legtöbb oldalon egyéb pénzkeresési lehetőségek is vannak. Ezek általában:

 • Grid játék: Ezzel nyerni lehet. Egy apró négyzetekre felosztott képen kell kattintani, és véletlenszerűen egy reklámot kell végignézni. A reklám végén az oldal kiírja, hogy sikerült-e nyerni vagy sem. Általában egy PTC oldalon 15-25 kattintási lehetőség van. A nyeremények értéke legtöbb esetben 1-2 cent, a főnyeremény a Probuxnál 5, a ClixSense-n 10 dollár.
 • Click exchange: Hasonló a grid játékhoz, de itt nincs négyzetekre felosztott kép, csak sorban egymás után lehet nézni a reklámokat. Ha sikerül nyerni, a PTC oldal azt azonnal kiírja. A Neobuxon ezt AdPrize-nak hívják és minden lekattintott reklám után kapunk 3 adprize lehetőséget, amit egy órán belül le kell kattintani.
 • Paid to read (PTR): Nagyon hasonló a PTC-hez, csak a reklám megjelenése előtt még néhány másodpercig el kell egy szöveget olvasni. Jól fizet, érdemes ezt a lehetőséget kihasználni.
 • Paid to sign up (PTSU): Bizonyos oldalakra kell felregisztrálni, ezért kapunk pénzt, általában 5 vagy 10 centet. Legtöbbször a regisztrálás mellett még néhány apró feladatot is el kell végeznünk. Például egy új PTC oldalra kérik, hogy felregisztráljunk, és ott két napig kattintsuk le a narancs színű reklámokat. Hogy a regisztrációnk érvényes-e, azt a PTSU hirdetője dönti el. Ha úgy gondoljuk, igazságtalanul lettünk elutasítva, írhatunk ticketet az adminnak, aki felülvizsgálja a problémát.
 • Paid to read e-mail (PTRE): Leveleket küldenek az e-mail címünkre. Ezeket kell elolvasni és belekattintani abba a linkbe, ami az emailben van. A link legtöbbszür egy ajánlott PTC oldalra mutat. Ezt megnyitjuk, majd ugyanúgy, mint ahogy a PTC-nél már megszokhattuk, le kell kattintani.
 • Paid to like: Ez nagyon egyszerű feladat. A facebookon kell lájkolni egy-egy oldalt. Sajnos ezekből kevés van. A Facebookon legalább 20 ismerősöd kell, hogy legyen. Jelentkezz be a Facebookra, mielőtt nekikezdesz. Általában megjelenik egy facebook lap felugró ablakban, néhány másodpercig nyitva van, és ezután kell a PTC oldalon megjelenő "Like" vagy "Tetszik" feliratra kattintani. Más esetekben magán a Facebook oldalon kell a "Tetszik" gombot megnyomni.
 • Virool videó: Egyre több helyen lehet videók nézésével is pénzt keresni. Általában ezek a videók a "Virool" névre hallgató cég üzemeltetésében vannak.
  Neobux Virool videókLeginkább a Neobuxon érdemes ezeket a videókat nézni, bár mostanában sajnos ritkán lehet elcsípni egy-egy videót. Ezen a képen a Neobux kis bannerét láthatjátok, ebbe kell belekattintani a Virool videók eléréséhez. Általában elég, ha egy-egy videót 30 másodpercig néhünk. Pause gombot nem illik nyomni közben, mert akkor érvénytelenné válik. Ha az egyik helyen már megnéztük a videót, más PTC oldalon már nem lesz rá lehetőségünk. Sokszor előfordul, hogy több videó is elérhető egyszerre, de mire az elsőt megnézzük, a többi már nem elérhető vagy nem kerül elszámolásra. A problémát folyamatosan javítgatja a Virool.
 • Crowdflower tasks: Ezek a feladatok egyre több PTC oldalra beépülnek. A Neobuxon Minijobs-nak, a ClixSense-n egyszerűen csak "Tasks"-nak nevezik őket. Ha az egyik oldalon már elvégeztél egy taskot, más oldalon nincs lehetőséged ugyanazt elvégezni. Nagyon ritkán előfordul, hogy egy-egy feladat magyar nyelvű.
 • Traffic exchange: lehetőséget ad a saját oldalunk népszerűsítésére. Sorban egymás után reklámozott weboldalakat kell végignéznünk, ezért cserébe más tagok a mi webokdalunkat nézik meg. Ha van időnk rá, egy nap így akár több százzal is növelhetjük a látogatottságunkat.
 • Paid to promote: Ha a mi weboldalunkról kattint valaki az adott PTC oldalra, pénzt kapunk érte, persze nagyon csekély összeget. A banner, amivel reklámozzuk az adott PTC oldalt, lehet ugyanaz mint amivel a referáltakat hívjuk meg. Tulajdonképpen semmi pluszt nem kell csinálnunk ezért a pénzért. Megjegyzés: Van olyan oldal, ami hirdeti ugyan a Paid to promote lehetőséget, de nem fizet külön érte, mert úgy gondolja, hogy a referáltak kattintásai után járó jutalék a fizetség az oldal látogatásáért.

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.