Minden ami PTC

Elérhetőségem

 

Üzenet küldése

Email küldéshez kattints ide

Ha a honlapon regisztrált tag vagy, akkor lehetőséged van privát üzenet küldésére a rendszeren belül. Ehhez a saját profilodba kell belépned (ezt közvetlenül a főcím alatt találod meg)

 

Skype

Skype felhasználónevem eviaclub. Mostanában idő hiányában ritkán vagyok fent

 

Honlap

2012-ben készítettem a Blogspoton egy blogot, ami hosszú időn keresztül a fő honlapom volt, "Munden ami PTC" néven. Azonban 2014 februárjában a Blogspot úgy döntött, hogy az oldalamat törli, és azóta nem elérhető, bár még mindig a Google találati listák élén van. A kellemetlenségekért elnézést kérek.

Most már saját, megvásárolt honlapom van, amit nem törölhet ki egyik szolgáltató sem. Ennek a honlapnak a neve a már megszokott "Minden ami PTC", elérhetősége pedig ptcmunka.com. Azonban itt is, mint minden más weblapon, előfordulhatnak karbantartási munkák és ilyenkor néhány órára nem elérhető a honlap. Ez nagyon ritkán fordul elő.

Még nem tudni, mit hoz a jövő... Ha nem fogom tudni tovább fizetni a domain nevet és a reklámmentességet, akkor a honlapom címe ez lesz: ptcmunka.ucoz.hu. Megmarad az oldal és a mini fórumunk is, de nem saját domain-nel. Elképzelhető, hogy ebben az esetben újra kell regisztrálni a korábbi tagoknak. De egyelőre még van saját domainem, 2018 februárban fog kiderülni a honlap sorsa.

 

 

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.