Minden ami PTC

Facebook like feladatok

Ha a facebook-on legalább 20 ismerősöd van, lájkolással is tudsz pénzt keresni.


Paid to Like regisztráció

Egy lájkért $0.01-$0.04 jár, és $1 után fizetnek. Kevés a lájkolni való oldal sajnos, de azért akad néha 1-2 darab.

Hogy mennyi jutalék jár a referáltak után, az nem teljesen világos: "Invite your friends and earn 20% of the first withdrawal, from each!" Ez jelentheti azt, hogy a referált legelső kifizetéséből kapunk csak 20%-ot. Tehát nem biztos, hogy megéri törni magunkat referáltakért.

Ez egy facebook alkalmazás. Mielőtt elkezded a munkát, jelentkezz be a Facebookra. Feltétel, hogy legalább 20 ismerősöd legyen. A Paid-To-Like oldalon a "New pages" menüpontra kattints, ott láthatod a lájkolható oldalakat kis dobozokban. Ha belekattintasz, a böngésződben új fülön megjelenik a facebook oldal, ahol lájkolhatod, majd menj vissza az előző fülre, ahol az iménti doboz már sárga színű. Ebbe bele kell még egyet kattintani, és máris jóváírják az összeget. Ha esetleg olyan facebook oldalt kapsz, amit már lájkoltál, az összeget akkor is jóváírják. (jelenleg így működik, de lehet, hogy változni fog)

A "Financials" menüben látod a jelenlegi accountodat. 1 dollártól fizet. Ha ezt elérted, akkor a "Request Payment" menüben tudod kikérni. A "Referrals" menüben láthatod a referáltjaidat.

A pénz Paypal számlára érkezik, egy-két nap alatt.


Néha előfordul PTC oldalakon is lájkolási feladat, de ez nagyon ritka. A PTC oldalak nehezen tudnak szerződést kötni facebook lájkolásra és sajnos ha működik is a lájkoló munka, csak ideig-óráig. Jelenleg nem tudok PTC oldalt ajánlani lájk feladathoz.

 A PTC oldalakon a lájkolás a következőképpen történik: Amikor belekattintasz a linkbe, általában megjelenik egy facebook lap felugró ablakban, néhány másodpercig nyitva van, és ezután kell a PTC oldalon megjelenő "Like" vagy "Tetszik" feliratra kattintani. A Facebook oldalnak közben nyitva kell lennie. Amikor a jóváírás megtörténik, akkor lehet a Facebook oldalt bezárni. Ez néhány másodpercig tart.

A PTC oldalakon is feltétel, hogy be legyél jelentkezve a Facebookra és legalább 20 ismerősöd legyen.

Véleményem szerint a lájkolási feladatokat önmagukban nem érdemes végezni, mert nagyon kevés lájkolni való van. Ha már az interneten szeretnél pénzt keresni, érdemes megbarátkozni a PTC-vel. Olvasgasd a honlapot és kezdj bele bátran.


A Traffic exchange oldalak közül a KlikkCsere és a PontKlikk oldalakon is vannak lájkolási feladatok, de ezekért cserébe nem pénzt, hanem pontokat kapunk, amiket felhasználhatunk a honlapunk népszerűsítésére.

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.