Minden ami PTC

GlobalTestMarket: kérdőívek kitöltése

A GlobalTestMarket egy régi, 1999 óta létező cég. Piackutatással foglalkozik, a fogyasztói szokásainkról készít felméréseket. A Marketagenthez képest a kérdőívek rövidebbek és sűrűbben vannak új kérdőívek.

Az oldal felülete angol nyelvű, de sok más nyelvet is ki lehet választani. Sajnos a magyar nincs közöttük. Szerencsére azonban a kérdőívek magyar nyelvűek. Új kérdőív érkezéséről emailben értesítenek.

Pontozás

A kitöltött kérdőívekért pontokat (marketpoints) kapunk. Egy pont értéke 5 dollárcent. Egy kérdőívért általában 50-80 pont jár. 1000 pont (50 dollár) elérése után lehet a pénzt kikérni. A pénzt postai úton, csekken küldik.

Regisztrálás

Regisztrálni meghívás útján lehet. Meghívóért küldj privát üzenetet vagy írj emailt erre a címre: email

Jelenleg, 2017-ben a regisztrálás Magyarországról szünetel, tehát sajnos nem lehet most az oldalra regisztrálni. Hogy mikor nyitja meg előttünk ismét a kapuit, azt nem tudjuk!

Fontos, hogy a regisztrációs adatainkat pontosan töltsük ki.

  • Gender - a nemet jelenti. Nő = female, Férfi = male.
  • First name - keresztnév
  • Last name - vezetéknév
  • Language - az a nyelv, amin beszélsz, és amin a kérdőíveket kéred
  • Country - Ország
  • Mailing address - cím, például: Kossuth utca 1.
  • State - megye
  • City - város
  • Zip / Postal code - irányítószám

 

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.