Minden ami PTC

Hány PTC oldalon érdemes dolgozni

Az Ajánlott PTC oldalak listájában találod azokat a PTC helyeket, amelyek valóban a legjobbak a PTC piacon. A listában fentről lefelé érdemes a sorrendet betartani. Fent vannak a legjobbak, de néha nehéz a sorrendet megállapítani, mert mindegyik oldal jó valamiben és olyanok is akadnak, amelyek kevésbé szimpatikusak számunkra.

Kérlek, olvasd el egy-egy oldalról a leírást, és ha tetszik, bátran regisztrálj fel. Eleinte elég, ha csak 4-5 oldalon vagy fent, de később ajánlott legalább 10-20 PTC oldalon aktívan dolgozni. Ha belejössz a PTC munkába, napi egy-másfél óra alatt le tudod kattintani a 20 oldal reklámjait. A lelkes kezdők legtöbbször túlzásokba esnek és beregisztrálnak akár 50-60 oldalra is, de ez túl sok. Nem marad idejük arra, hogy referáltakat szerezzenek és nem tudják átlátni egy-egy oldal lehetőségeit. Mivel a kezdetek nem hoznak látványos eredményt egyik PTC oldalon sem, hamar beleunnak a végtelennek tűnő munkába és még az első kifizetés előtt abbahagyják az egészet.

Az ajánlataim között szerepelnek régi és megbízható oldalak, de vannak újak is, amelyek jól fizetnek és ígéretesek. Az új PTC oldalakon nagyon kedvező ajánlatokkal is találkozhatunk. Azonban ne felejtkezz el arról, hogy egy új oldalt nem nevezhetünk stabilnak és megbízhatónak akkor, ha még nincs legalább egy, de inkább másfél éves. A kezdetekben szinte minden oldal fizet. Megj: extra kivételek vannak, ezek a "big scam"-ek, ahol irreálisan jó pénzt ígérnek, de nem fizetnek semmit. Ilyen például az Umfragez, másnéven Umfragefag, a Sondarjo és a Sumixs is. A honlapomon a "Csaló, scam oldalak" részben olvashatsz bővebben a csaló PTC oldalakról. Az első néhány kifizetés még nem garancia a megbízhatóságra. A jó szándék ellenére is tönkremehet egy-egy PTC.

Ha egy új oldalra regisztrálunk, óriási előnyünk lehet azokkal szemben, akik jóval később csatlakoznak az oldalhoz. Feltéve, ha az oldal megmarad és népszerűvé válik. Érdemes kockázatot vállalni a regisztrálással és a reklámok lekattintásával, de befektetést nem javaslok ezeken az oldalakon. Bár vannak, akik néhány dollárt mégis befektetnek mondván, ez sem kerül többe mint a lottó. A befektetés a saját kockázatod nem csak az új, de a régi oldalaknál is.

Hogy melyik oldalra érdemes regisztrálni és melyikre nem, azt mindenki maga dönti el. A listában, amit ajánlok, sokféle PTC oldallal találkozhatunk. Én javaslom, hogy próbáld ki a friss, jól fizető ám kockázatosabb, valamint a régebbi, stabil oldalakat is.

Ha kezdő vagy, javaslom, hogy néhány napig ismerkedj a PTC-vel és egyelőre csak a Neobuxon dolgozz. Később nézd át újra a listát, amit ajánlok, olvasd el figyelmesen a "Probléma lehet" részeket is, majd válassz még néhány olyan oldalt, amit szimpatikusnak találsz. A ClixSense és WordLinx oldalak az élen vannak, és valóban jól lehet keresni velük, de csak akkor, ha szerzel néhány referáltat. Ne az legyen az első gondolatod, hogy neked úgysem lesznek referáltjaid. Egy idő múlva lesznek, ha hirdeted magad.

Jelen cikk írásakor az élmezőnyben szerepel az Ojooo is, de a listában szereplő PTC-k mindegyikét tiszta szívből tudom ajánlani. Azonban bármi megtörténhet és néhány hónap múlva az új oldalak okozhatnak kellemetlen meglepetéseket. Az ajánlott PTC oldalak listájában fentről lefelé haladj. Gondos munkával állítottam össze a sorrendet, bár az újabb oldalaknál ezt a sorrendet elég sűrűn változtatom aszerint, hogy melyik PTC oldal milyen teljesítményt nyújt illetve mennyire megbízható az adott időszakban.

A javaslatom tehát az, hogy először csak a Neobuxra regisztrálj fel és azt ismerd meg, és néhány nappal később még 3-4 oldallal kezdj el foglalkozni. Közben gondolkodj azon, hogy miképpen fogod népszerűsíteni magad, hogy referáltakat szerezz és kezdd el a honlapod készítését. Itt az oldalamon a honlapod elkészítéséhez és népszerűsítéséhez is találsz javaslatokat és leírást. (Megj: A Neobuxon 15 napig és 100 kattintásig ne hívj referáltakat, mert nem kapod meg őket)

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.