Minden ami PTC

Hirdetések feladása PTC Evolution oldalakon

Mielőtt hirdetést vásárolnál, nézd meg az árait, tájékozódj a lehetőségekről. A legtöbb PTC Evolution scriptes oldalon a vízszintes menüsorban "Advertise" vagy "Store" a menüpont neve, ahol ezt megtalálod. Az Advertise menübe lépve az alábbi képhez hasonló kis téglalapokat látsz. Keresd meg a "Paid to click ads" nevűt. A legördülő mezőből kiválaszthatod, hogy hány kreditet szeretnél vásárolni és mennyiért.

Paid to click ads

De mielőtt a "Buy now!" gombra kattintasz, le kell ellenőrizned, hogy van-e félretéve pénzed belső vásárlásokra.

Az "Account Balance" mellett találhatsz egy "Purchase Balance"-ot is. Az Account Balance-ról tudjuk, hogy az ott összegyűjtött pénzünket tudjuk majd kékérni a saját számlánkra. Ezzel szemben a "Purchase Balance"-ban összegyűjtött pénzünket belső vásárlásokra tudjuk használni. Innen fedezzük a referáltak bérlését, meghosszabbítását és a cseréjét is. Ha saját hirdetést szeretnénk az oldalon feladni, ennek a költségeit is a Purchase Balance-ból kell állnunk. Éppen ezért, mielőtt bármiféle hirdetést veszel, a Purchase Balance-odat fel kell tölteni.

A Purchase Balance feltöltésére több féle lehetőséged is van. Ha a ptc oldalon tudsz pontokat gyűjteni, ezeket pénzre válthatod, a beváltott pénzed a Purchase Balance-ba kerül. Ha ez a pénz kevés arra, hogy hirdetést vásárolj, ki kell egészítened az Account Balance-odból. Ehhez menj be az accountodba, majd keresd meg a "Purchase Balance" feliratot. A felirat melletti "Ad funds"-ra kattints.

Ad funds

A fenti képen látható, hogy a "Method" lenyíló mezőben kiválaszthatod a saját accountodban lévő pénzedet. Az "Amount" mezőbe írd be, hogy mennyit szeretnél átrakni a Purchase Balance-odba. Vigyázz, ne fillérezd ki, mert a kerekítések miatt elképzelhető, hogy 1 ezred centtel kevesebb fog bekerülni, mint amennyire szükséged van a hirdetés vásárlásához. A "Send" gombot megnyomva máris átkerül az Account Balance-odból a Purchase Balance-ba a pénzed.

Ha ezzel készen vagy, máris tudsz venni krediteket a hirdetésedhez. Ahogy a cikk elején írtam, ehhez vissza kell menned a vízszintes menüsávban található "Advertise" vagy "Store" menübe. Ott válaszd ki a "Paid to click ads" téglalapot, amit a legelső ábrán is látsz. A lenyíló listából válaszd ki, hogy hány kreditet szeretnél, majd a "Buy now" megnyomásával erősítsd meg a szándékodat.

Most már megvan a kredited ahhoz, hogy hirdetést tudj feladni. A következő feladatod, hogy elkészítsd a hirdetésedet. Menj ismét az accountodba. Az accountodban bal oldalon van egy menü, ahol többek között egy "Settings" feliratot találsz, az alatt pedig "Advertiser Panel".

Advertiser panel

Zölddel bekarikáztam Neked, hogy lásd. Ide kell kattintanod.

Create new ad

Miután belekattintottál, a fentihez hasonló képet látsz majd. Én már elkészítettem a "Best PTC sites 2013" reklámomat, ezért látod ezt a képen. Neked a "Click here to add a new advertisement" feliratra kell kattintanod. De előtte győződj meg róla, hogy a "Manage" lenyíló listában a "Paid To Click Ads" van kiválasztva.

Ezután már csak meg kell adnod a hirdetésed adatait

Kitoltes

Title legyen a felirat, pl: A legjobb PTC oldalak, Subtitle pedig a másodlagos cím, de azt nem kötelező kitölteni. Target url a weboldal pontos címe. Ha van bannered, akkor annak a linkjét az alatta levő "Image url"-be beírhatod. Ez sem kötelező. A kiválasztógombokkal tudod meghatározni, hogy csak prémium tagoknak jelenjen-e meg a hirdetésed. Az "Ad value" mezőt értelemszerűen válaszd ki. (Nagyobb hirdetés több kreditbe kerül). Végül add meg, hogy milyen országokból láthatják a hirdetéseket (ha mindenhonnan, akkor pipáld ki az "All Countries"-t), fogadd el a TOS-t, majd nyomd meg a Send gombot.

A hirdetésedet még érvényesítened kell

Validate

A Click Here... feliratra kattints. Ekkor megjelenik új lapon a hirdetésed, amit szabályosan le kell kattintanod. Ha ezt megtetted, már majdnem kész is vagy...

allocate

Megvan a hirdetésed, vannak krediteid, már csak azt kell eldöntened, hogy hány kreditet szeretnél a hirdetésedhez adni. Jobb esetben egy kredit egy kattintással egyenértékű. Utolsó lépésként kattints a fenti ábrán is látható "Allocate" gombra és írd be a kreditek számát, amit a hirdetésedre szánsz. Amint ezzel készen vagy, a hirdetésed máris élő és működik.

Az accountodban mindig ellenőrizheted, hogy aznap mennyit kattintottak le és mennyi van még hátra. A hirdetéseidet mindig itt találod (ahogy korábban már szó volt róla)

Advertiser panel

Előfordul sokszor, hogy miután elkészítetted a hirdetésedet, nem látod az "Allocate" és hasonló feliratokat, helyettük a "PENDING REVIEW"-t, ami azt jelenti, hogy az admin még szeretné átnézni a hirdetésedet, mielőtt engedélyezi. Ebben az esetben néhány órán belül ismét nézd meg, hogy engedélyezve van-e már.

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.