Minden ami PTC

Hogyan kereshetünk jól PTC munkával

Ha már felregisztráltál 10-20 PTC oldalra és minden nap szorgalmasan lekattintottad a reklámokat, látni fogod, hogy a bevételed igen csekély. Ha egy oldalon átlagosan napi $0.03 a bevételed, akkor 20 oldalon $0.6, ami alig több mint 100 forint.

Ne keseredj el! Természetesen nem azért PTC-zünk, hogy kevesebbet keressünk, mint amennyivel a villanyszámlánkat növeltük. Ha szívesen csinálod ezt a munkát és komolyan is gondolod, akkor egész szép jövedelmet szerezhetsz a PTC-vel. De ez nem megy egyik napról a másikra. A pénzért meg kell dolgozni. Türelmesnek kell lenned az építkezésben.

Több féle módszer, avagy stratégia létezik, amellyel megnövelhetjük a bevételünket. Nem a duplájára, hanem attól függően, hogy milyen szorgalmasak és ügyesek vagyunk, a tízszeresére vagy akár a százszorosára is. Ezek a módszerek az alábbiak

Direkt referáltak szerzése

A referált, vagy más néven referens azt a tagot jelenti, akit mi hívtunk meg az oldalra és alattunk dolgozik. Az ő jövedelméből százalékot kapunk mi is. Minél több direkt referáltat tudunk szerezni, annál több lesz a pénzünk. Ezt a módszert mindenkinek ajánlom. Bár fizetnünk nem kell érte semmit, valójában elég sok munka direkt referáltakat szerezni.

Ahhoz, hogy referáltakat tudjunk gyűjteni magunk alá, érdemes egy honlapot készíteni, amit népszerűsíthetünk, hogy könnyebben ránk találjanak. Erről bővebben a Készíts saját honlapot menüben olvashatsz. Reklámozhatod magad a Facebookon, fórumokon, közösségi oldalakon. Ajánlhatod a PTC-t a barátaidnak, szomszédaidnak is, de vigyázz, ne legyél erőszakos, mert ha nincs kedvük csinálni, menekülni fognak előled. Inkább adj fel rendszeresen hirdetéseket az interneten. Vannak ingyenes hirdetési lehetőségek is. Sajnos az Expressz, Apród és még néhány hirdetési oldal letiltotta a PTC reklámozását, a sok csalás miatt. (Ezt én messzemenően igazságtalannak tartom, mert más internetes munkákat engedélyeznek, olyanokat is, ahol egyértelműen csalásról van szó, sőt még pénzt is kell befizetni)

Léteznek olyan PTC oldalak, ahol korlátlan számban gyűjthetünk direkt referáltakat magunk alá és vannak olyan oldalak is, ahol a direkt referáltak száma korlátozott. Ez utóbbi PTC oldalak sokkal jobban fizetnek, mint az előbbiek. Hosszú távon azonban érdemesebb használni a kevésbé jól fizető, de korlátlan direkt referáltat engedélyező PTC oldalakat. Nagyon jó példa erre a Wordlinx, ami 2003 óta megbízhatóan működik és 10 szinten keresztül fizet a referáltak után. Néhány év alatt több ezer referáltat is tudunk gyűjteni.

Ha egy PTC oldalról kiderül, hogy többé már nem fizet, ne keseredj el. Próbáld meg kihasználni a maradék lehetőségeket. Ha van saját weoboldalad, meghirdetheted a már nem fizető scam oldalon. Egy-egy kedvenc PTC oldalad reflinkjét is meghirdetheted, mert elképzelhető, hogy így sikerül direkt referáltakat szerezned. Aki gyors és ügyes, a hirdetés lehetőségét kihasználva egész szép eredményeket érhet el. Persze nem csak scam oldalakon lehet hirdetni. Ha gyakorlottá válsz, meg fogod azt is tanulni, hogy hol, mit és főleg mikor érdemes hirdetni (a vadonatúj oldalakra sok referáltat lehet szerezni ezzel a módszerrel, de gyorsnak kell lenni hozzá)

Bérelt referáltak

A direkt referáltak gyűjtése közben további jövedelmet is tudsz szerezni referáltak bérlésével. A bérlés pénzbe kerül. A fizetést intézheted a saját accountodból is, de akár be is fizethetsz a PTC oldalnak pénzt a saját internetes bankszámládról. A PTC Evolution scriptes oldalak között jó néhány van, ahol a kattintásaink után pontokat kapunk, amiket beválthatunk pénzre, ami a purchase balance-ba kerül (a purchase balance-ban lévő pénzünket nem tudjuk kikérni, csak elkölteni hirdetésekre, referáltak bérlésére vagy prémium tagság vásárlására) Ha a pontokból sikerült annyit összeszedni, amennyiből már lehet referáltakat bérelni, érdemes próbálkozni vele, mert veszíteni valód nincs. Különböző oldalakon a béreltek is különbözően teljesítenek. Ha úgy látod, hogy a béreltek megtermelik a befektetett pénzt, érdemes kipróbálni nagyobb számban is a bérlést.

Ha már kiismerted az oldalt és tudod, hogy korrektül fizet, kipróbálhatod ezeket a lehetőségeket. Ettől ugrásszerűen meg fog növekedni a napi bevételed! De ha még kezdő vagy és nem kaptál kézhez elég pénzt, várj a vásárlásokkal. Légy óvatos és csak akkor adj ki pénzt a kezedből, ha pontosan tudod mit csinálsz! Javaslom, hogy egy oldalnak csak akkor fizess be bármit is, ha az oldal már legalább egy éve panaszmentesen működik. Attól, hogy kifizetett már neked 10-20 centet, még nem vált megbízhatóvá!

A bérelt referáltakkal törődni kell. Ha valamelyik nem kattint napokon keresztül, akkor érdemes lecserélni ("recycle"), de ez is pénzbe kerül. A legtöbb PTC oldalon a referáltat 30 napra bérelhetjük ki, majd ezt az időt meg tudjuk hosszabbítani. Kezdőként lehet próbálkozni 3 vagy 5 referált bérléssel. A Neobuxon 3 referált bérlése egy hónapra $0.60, 1 referált csere $0.07, 150 napos hosszabbítás $0.75. Egy bérelt referált kattintásából standard tagként $0.005 jutalékot kapunk. (Neobuxon csak a fixed, narancs színű reklámok érvényesek bérelt referáltaknál)

Minden oldalon más szokások vannak, de azért legtöbben igyekeznek a Neobuxot leutánozni.

A Neobuxról részletes leírást olvashatsz itt Neobux I. Ismertető és itt Neobux II. Sstratégia. Ha már ismered a Neobuxot, a többi PTC oldalon is könnyebben ki fogsz majd igazodni. Prémium tagságról és referáltak bérléséről itt olvashatsz : Prémium tagság és referált bérlés. Javaslom, hogy olvasd el ezeket a cikkeket.

Prémium csomagok

A PTC oldalakkal standard tagként kezdünk el dolgozni. Ha vásárolunk prémium csomagot, akkor több reklámot kattinthatunk, ezekért jóval több pénzt kapunk és a bérelt referáltak után is több jutalék jár, vagy olcsóbban tudjuk őket kibérelni. Vannak akik nagyon komolyan veszik a PTC-t, sokat fektetnek bele és sokat is keresnek. A Neobux felhasználók között vannak néhányan, akik megvásárolták a Golden tagságot, hozzá egy Ultimate csomagot és ezzel, valamint több ezer bérelt referálttal a napi bruttó bevételük eléri akár a 10-50 dollárt is. Még egyszer kihangsúlyozom: csak akkor fektess be pénzt egy PTC oldalba, ha az oldal megbízható és tudod, mit csinálsz!

Bérelt referáltakat és prémium csomagot lehet úgy is szerezni, hogy nem fektetünk be egy fillért sem közvetlenül, csak a saját accountunkban gyűjtögetjük a pénzünket, amit a klikkelésekkel szereztünk. Azonban a gyűjtögetés idejét ki lehet hagyni, ha befektetünk a saját pénzünkből. Ezt már mindenki maga dönti el. Még egyszer, utoljára elismétlem: csak akkor fektess be pénzt, ha tudod, mit csinálsz!

Ismerd meg a PTC oldalt, ahol dolgozol

Sokan foglalkoznak PTC-vel, de legtöbben szinte semmit nem tudnak azokról az oldalakról, ahova felregisztráltak. Lekattintják a reklámot napi $0.04-ért vagy még kevesebbért, mert nem ismerik a lehetőségeket. Talán nem is tudják, hogy léteznek bónusz pontok, amelyekből referáltakat lehetne bérelni vagy akár prémium tagságot szerezni. Pedig ezek a lehetőségek egyetlen fillér befektetés nélkül is megsokszorozhatják a napi bevételt. Javaslom, hogy ne kapkodj és ne csak a kattintásokkal foglalkozz. Nézd át a lehetőségeket, figyeld a fórumot és használd ki a plusz lehetőségeket!

Vedd komolyan a munkát

Ha komolyan veszed a PTC-t és valóban pénzt akarsz keresni, akkor egy-két hónapon belül már ne a reklámok lekattintása legyen a fő feladatod! Szerezz direkt referáltakat, ismerd ki az oldal lehetőségeit és bérelj referáltakat, vásárolj prémiumtagságot. Számolj és kalkulálj. Hirdesd az új oldalakat. Hozz gyors döntéseket és ha úgy látod, hogy egy PTC oldalon nem éri meg dolgozni, akkor hagyd ott és keress másikat. Légy mindig szemfüles, olvasd a fórumokat és tájékozódj folyamatosan. Ne csak kitartó és szorgalmas legyél, hanem ügyes és gyors is. Ha képes vagy rá, a PTC lehet a fő jövedelemforrásod.

Nagyon sok embert ismerek (leginkább az internetről), akik lelkesen nekikezdtek a PTC-nek, de néhány hét után feladták, mert alig kerestek vele. A probléma az velük, hogy a keresetet csak és kizárólag a kattintásokban mérték. Olyan barátom is van, aki több mint egy évig aszkéta módon csak kattintgat és nagyon keveset keres vele. De mégis csinálja, mert úgy gondolja, hogy az a néhány fillér jól jön. Ő azt mondja, képtelen figyelni ilyen bonyolult dolgokra, amikről beszélek. Általában akik a honlapomat végigolvassák, vagy legalább eddig a cikkemig eljutnak, valóban szorgalmasak. A feladat azonban összetett, ahol nem csak a szorgalomra van szükség.

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.