Minden ami PTC

Készíts saját honlapot

A PTC munkában az egyik legfontosabb dolog a referáltak gyűjtése. Ehhez hirdetned kell magad és elérhető helyen megadnod a "ref linkedet", ami tartalmazza a te nevedet vagy az azonosító kódodat is, így biztos lehetsz benne, hogy aki erre kattintva regisztrál, az a te referáltad lesz. Elegáns megoldás, ha nem csak egy linket, hanem egy bannert adsz meg ref linknek. Így néz ki a Neobux egyik bannere:
Neobux regisztrálás
Javaslom, hogy készíts saját weboldalt, ahol a ref bannerek mellé leírod az oldal jellemzőit is. Nem fontos bonyolult táblázatokat készítened. Használd a saját szavaidat. Minden ember más. Van akinek a te stílusod tetszik és éppen ezért dönt úgy, hogy belekezd a PTC-be és alád regisztrál. Ha már van honlapod, a Facebookon és egyéb közösségi oldalakon hirdetni tudod magad. A Facebookon nem adhatsz meg közvetlenül reflinket semmilyen PTC oldalhoz sem, de a honlapod linkjét igen.

Honlap készítéséhez számtalan ingyenes lehetőséget találsz. Ha nem tudsz honlapot készíteni, indíthatsz saját blogot a blog.hu, blogspot.com, wordpress.com és hasonló helyeken. A legegyszerűbb a blogspot használata. A webnode.com és weebly.com oldalakon látványos, reklámmentes weboldalt tudsz készíteni. Egyszerű és könnyen kezelhető a hupont.hu, mindenkilapja.hu és sokoldal.hu.

A honlapodat vagy blogodat tudod vizuális felületen is szerkeszteni, de belenyúlhatsz a html kódba (forráskód) is. A html kódba kell beírnod közvetlenül a "reflink" banneredet. Minden PTC oldal megadja a reflinked és bannered együttes html kódját. Ehhez legtöbb esetben "Preferences", "Banners" vagy "Referral link and banners" menüt kell keresned a PTC oldalon, amit hirdetni szeretnél.

Fontos szabály a weboldalad szerkesztéséhez: Ne legyél erőszakos, és mondj mindig igazat! Ne hallgasd el egy-egy oldal rossz tulajdonságait és ne ajánlj olyan oldalt, amelyben nem vagy biztos. Ha mégis ajánlod, írd az ajánlatod mellé a bizonytalanságod okát is. Csak becsületesen érdemes (mint mindent az életben). Ha már elkészítetted a weblapodat, nagyon fontos, hogy rátaláljanak. Ezért népszerűsítened kell azt.

A honlapod népszerűsítése

Divatos módszer erre a "bannercsere", ami abból áll, hogy mások weboldalainak bannerét kiteszed az oldaladra, cserébe a te banneredet is kiteszik más weboldalakra. Ez jó dolog, de amatőr és nem elég hatékony. A látogatottságot ténylegesen növelni kell ahhoz, hogy a google keresőben előbbre kerülj. Ehhez nyújtanak remek lehetőséget a különböző "Traffic exchange" vagy más néven "Click exchange" oldalak. A szabály egyszerű: bizonyos mennyiségű reklámot le kell kattintanunk, cserébe mások a mi oldalunkat is lekattintják. Majdnem annyi kattintást kapunk, mint amennyit adunk.

A legnépszerűbb Traffic exchange oldal: EasyHits4You

Kattints az alábbi bannerre és népszerűsítsd itt a honlapodat!

EasyHits4You regisztrálás
A "My sites" menüben állíthatod be a saját oldalaidat (többet is meg tudsz adni), a "Start surfing" lehetőséggel pedig krediteket (pontokat) tudsz gyűjteni, amelyeket felhasználva tudsz látogatottságot szerezni a saját oldalaidra. Az EasyHits4You oldalon pénzt is tudsz keresni...

Létezik még rengeteg Traffic Exchange oldal, de nem érdemes az energiánkat ezekbe fektetni. Sokkal célravezetőbb, ha direkt hirdetést adunk fel PTC oldalakon.

Direkt hirdetések feladása

Ha célirányosan hirdeted magad, azaz PTC oldalakon, ahol olyan emberek láthatják, akik maguk is keresnek új PTC oldalakon munkát, akkor van esélyed arra, hogy közvetlenül a weboldalad lekattintása után a PTC-ző a te honlapodat átnézi és esetleg regisztrál is valamelyik ajánlott PTC-dre.

Ha egy PTC oldal kezd tönkremenni és már nem fizet, az accountodban lévő pénzt legtöbb esetben még levásárolhatod a saját oldalad hirdetésére. De néha rá kell szánnod magad arra, hogy a weboldalad hirdetéséhez működő és népszerű PTC oldalon adj fel hirdetést. A hirdetések feladásának menetéről részletes leírást készítettem PTC Evolution és BuxHost scriptes PTC oldalakhoz. Nem bonyolult, hamar meg lehet tanulni.

Figyelem! Nagyon sok PTC oldal ad pontokat a megtekintett hirdetésekre, sőt a lekattintott gridre is. A pontok átválthatók pénzre, amelyet nem csak referáltak bérlésére, hanem a honlapunk hirdetésére is használhatunk.

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.