Minden ami PTC

Neobux, a PTC királya I. Ismertető

Figyelem! 2017-től a PTC oldalak már nem fizetnek Paypalra. A változás mindegyik ptc oldalt érinti, előbb-utóbb mindegyikhez elér. Sajnos a neobux sem kivétel ez alól! Magyarországon a Payza az egyik aránylag jó alternatíva a kifizetésre. A videónézés jelenleg szünetel.

Neobux regisztráció Csak néhány olyan PTC oldal létezik, amelyikben teljesen meg lehet bízni. Ezek élén áll a Neobux, jelenleg több mint 20 millió regisztrált taggal. Egy kattintásért 0.001 dollárt fizet és egy nap elszórva kb. 70 reklámot ad. Akadnak értékesebb reklámok is, 0.01 és 0.005 dollárért, de ezeket nagyon hamar elkapkodják és előfordulhat, hogy mire lekattintanád, már nem érvényes. Ha szeretnél minél többet kattintani, érdemes felrakni a böngésződbe az "Adalert" plugint. Ezt a Neobux főoldalán találod, valahol a lap alján egy szürke téglalapban. A plugin jelzi, ha új reklám érkezik, és hangjelzést is tud adni. A hangjelzés alapból ki van kapcsolva. Beállítani a saját Neobux accountodban tudod. Én a konyhából is meghallom, ha "kapásom van".

A pénzünket nem csak ezekkel a kattintásokkal tudjuk gyarapítani.

A Neobux többféle pénzkeresési lehetőséget nyújt. Vannak úgynevezett "minijob"-ok, azaz minimunkák, amelyeket elvégezve akár 1 dollárt is szerezhetsz. Személyes véleményem szerint ha nem beszélsz angolul, akkor ezek a munkák nem nagyon érik meg a ráfordított időt. A magyar minijob nagyon ritka, jelenleg csak hajnalban érhető el (Én fel szoktam kelni, hogy megcsináljam...). A minimunkák más oldalakon "Crowdflower tasks" néven vannak jelen és ha már elvégezted valahol, más PTC oldalon már nem tudod újból megcsinálni. Javaslom, hogy a ClixSense vagy a Neobux oldalon végezd el ezeket a feladatokat, mert itt fizetnek a legtöbbet értük.

Neobux videó bannerEgy másik nagyszerű lehetőség a videók nézése, amit neocoin-okban fizetnek, ezeket később át lehet váltani dollárra. Ha van nézhető videó, akkor azt egy csillogó zöld téglalapban jelzi a Neobux. Érdemes sűrűn frissíteni az oldalt, mert ez a kis téglalap csak frissítéskor jön elő. Sajnos a beépített plugin nem jelzi, ha új videó érkezik. Ezek egyébként "Virool" videók, amelyeket más PTC oldalakon is megtalálunk. Ha már valamelyik PTC oldalon megnézted, nem tudod megnézni a Neobuxon is. Érdemes azonban mindig a Neobuxon nézni, mert a legtöbbet fizeti a videókért. Egy videót általában 30 másodpercig kell nézni ahhoz, hogy elszámolásra kerüljön. A videót nem kell aktív ablakban tartani, dolgozhatsz, kattinthatsz közben akár a Neobuxon is reklámokat egy másik lapon vagy másik ablakban.

Van a Neobuxnak nyereményjátéka, az "Adprize". Ennek a lényege, hogy minden lekattintott reklám után 3 nyerési lehetőséget kapsz. Én már többször nyertem, többek között 0.5 és 0.25 dollárt is, de volt már 5 dolláros nyereményem is. A szerencsésebbek 10, 25, vagy akár 50 dollár nyereménnyel is dicsekedhetnek, sőt sokan a golden tagsághoz is az adprize-zal jutottak hozzá. Az adprize-ot megtalálod, ott van a reklámok mellett kék háttérrel, eléggé feltűnő. A négyzetben egy szám van, ami a lekattintható reklámokat mutatja. Az adprize a megjelenésétől számítva csak egy órán keresztül aktív, utána már eltűnik és nem tudod lekattintani. Megj: 2013. június 21-én golden tagságot nyertem az adprize-on. Frenetikus élmény volt... Meg is örökítettem a képet:

Neobux golden

Egyéb ajánlatokat (offers) is találhatsz a Neobuxon, anelyekkel neocoinokat vagy neopointokat gyűjthetsz. Ezek általában regisztrálások és vásárlások. Nem a Neobux sajátjai ezek sem, mint ahogy a Virool videók és a Crowdflower taskok sem.

Neobux regiszrtáció

A Neobux áldásai közé tartozik a neopoint. Minden egyes lekattintott reklám után jár egy belőle. A neopointokat lehet gyűjtögetni és később felhasználni referáltak cseréjére, hosszabbítására, vagy ha türelmes vagy, akkor neopointokból akár golden tagságot is vásárolhatsz (Golden ára 30 000 neopoint).

Léteznek Neobux stratégiák, amelyek alapgondolata mindig az, hogy hogyan tudunk a bérelt referáltakból minél több pénzt kisajtolni. A referált azt jelenti, hogy olyan tag, aki alád regisztrált és akinek a kattintásaiból jutalékot kaphatsz. A direkt referáltak alád regisztráltak, a bérelt referáltakat pedig bérelni tudod.

Neobux regisztrációDirekt referáltak gyűjtésével sokszorosára növelheted a napi bevételedet. Mindenkinek azt javaslom, hogy próbáljon meg minél több direkt referáltat szerezni és ha már ismeri valamennyire a Neobuxot, akkor kezdjen referáltak bérlésével foglalkozni. Ha beregisztrálsz az oldalra, 15 napig és 100 kattintásig még ne gyűjts direkt referáltakat, mert csak a 15 nap lejárta után, ha már megvan a 100 kattintásod, akkor kapod meg őket. Kezdetben a direkt referáltak limitje 30 fő, de ez a limit egy hónap tagság után 4 naponként kibővül eggyel. Az inaktív referáltjaidat ki tudod törölni, de ezeket a Neobux automatikusan is törli 30 nap után.

Érdemes referáltakat bérelni, kezdetben még csak keveset, de később lehet egyre többet is. Ha egy bérelt referált nem teljesít megfelelően, le lehet cserélni. Tulajdonképpen a Neobux stratégiák arról szólnak, hogy hány referáltat bérlünk, mikor cserélünk belőlük, hány napra hosszabbítjuk őket stb.

Néha úgy érzem, hogy egy izgalmas stratégiai játékban vagyok, ahol a játék jutalma valódi pénz. A fórumban sok szó esik a stratégiákról, néhány hét alatt meg lehet tanulni, hogy mit érdemes tenni és mit nem. Persze mindenki másra esküszik... Ha már van sikerélményünk és hozzá elég sok bérelt referáltunk, lehet gondolkodni golden csomag vásárlásán.

Vannak akik nagyon is komolyan gondolják ezt a "játékot" és a golden tagság mellé ultimate csomagot is vásárolnak, hozzá több ezer bérelt referáltat és átlagban megkeresik a napi 10-20 dollárt vagy még ennél is többet. És vannak, akik pénzért hirdetéseket adnak fel és reklámozzák magukat ahol csak tudják, ezzel rengeteg direkt referáltat tudnak összegyűjteni. A Neobux stratégiáról a következő cikkben bővebben olvashatsz.

Persze ez is olyan, mint általában minden az életben, amiért meg kell dolgozni. Vannak, akik türelmetlenek és elmegy a kedvük ettől a munkától, mert az első időkben nem keresnek túl jól. Hamar ráunnak és később is csak rossz véleménnyel vannak róla, mert nekik "nem sikerült".

A Neobux nagyszerű lehetőség, és tényleg nem arról szól, hogy megállás nélkül a reklámokat kell kattintgatni. Érdekes, izgalmas, és egyetlen fillér befektetése nélkül is hatalmas sikerélményeink lehetnek. Én sem fektettem be pénzt, és nekem több mint egy hónap kellett, mire sikerült 8 bérelt referáltat szereznem és meghosszabbítani őket öt hónappal. Közben természetesen gyűjtögettem a direkt referáltakat is. Most már túl vagyok a kezdeti nehézségeken és végre látom, hogy tényleg gyarapszik a pénzem.

Ha már szemezgetsz a ptc-vel, javaslom Neked, hogy a Neobuxra mindenképpen regisztrálj fel! Ebben az oldalban nem fogsz csalódni. Regisztráláshoz kattints a bannerre:

Neobux regisztráció

Folytatás: Neobux leírása II. rész: Neobux stratégia

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.