Minden ami PTC

Neobux, a PTC királya II. Stratégia

Neobux regisztrálás A NeoBux a legjobb PTC alapú internetes pénzkereseti lehetőség, ezt mindenki tudja, aki PTC-vel foglalkozik. Standard felhasználóként, referáltak nélkül a napi átlag $0.04, ami átszámítva 9 forint. Akárhogy is próbálom magyarázni, ez a pénz túl kevés. A referáltak néha-néha jönnek, de túl sokat nem javítanak a helyzeten. Mégis több mint 20 millió regisztrált tagja van a Neobuxnak. Miért? Mert megfelelő stratégiával nagyon jól lehet keresni a Neobuxon. A stratégia leginkább a bérelt referáltakról és prémium csomagokról szól. Az interneten számos helyen olvashatunk a Neobux stratégiáról. Vizsgáljuk meg, miről van szó és mennyire valósítható meg ez a gyakorlatban. Mint mindenhol az üzleti életben, itt is az a lényeg, hogy hosszú távon gondolkodjunk.

Egy rövid kitérő azoknak, akik nem nagyon tudnak angolul és a Neobux használatát kevésbé ismerik. A "Main Balance" jelenti azt, hogy mennyi pénzünk van jelenleg a Neobuxon, amit akár ki is kérhetünk az internetes számlánkra (Az első kikérés minimum $2 lehet, a második $3, és ez emelkedik $10-ig) A Main Balance mellett van egy "Rental Balance" kasszánk is, ide tudjuk berakni azt a pénzt, amit nem akarunk kikérni a számlánkra, hanem referáltak bérlésére szeretnénk költeni. Ellentétben a többi PTC oldallal megszokott rendszerrel, itt vásárlásra fel tudod használni a Main Balance-t is, ha a Rental Balance üres. Ha csak nincs valami különleges okunk rá, nem kell a rental balance-ba pénzt rakni, az account balance-ból is ugyanúgy tudunk referáltakat bérelni, hosszabbítani, cserélni stb.

Referáltak kezelése

Ha az accountodba kattintasz (a nevedre, legfelül), akkor láthatsz az állapotodról minden részletet. Jobb oldalon, a lázgörbe felett a "referrals" szövegre kattintva tudsz referáltakat bérelni. Ezen a képen a "referrals" felirat szürke, ami azt jelenti, hogy a kép készítésekor nem volt lehetőség bérlésre.
Referált bérlése
Egy héten csak egyszer bérelhetsz referáltat. Minimum 3 referáltat tudsz bérelni, de vannak nagyobb csomagok is. Egy referált ára $0.20. 30 napig szól a bérlet, ezt meg lehet hosszabbítani. Minél több napra hosszabbítasz, annál több kedvezmény jár utána. Hosszabbítani nem kötelező, de ha nem tesszük, akkor 30 nap után elveszítjük a bérelt referáltunkat..

A bérelt referáltakat táblázatban láthatod, ha az accountodban a Refferals alatt a Rented-re kattintasz.
Referáltak 02

Egy referáltat kijelölni a táblázat jobb oszlopában tudsz.
Neobux stratégia 03
A táblázatban a "Referrals" mező a referált azonosító kódját mutatja. A "Referral since" mezőben láthatod, hogy mikor bérelted ki. Ha egy referáltat lecserélsz, akkor a csere időpontját mutatja. "Next payment" azt mutatja, hogy hány nap van még hátra. A képen látható, hogy a legelső referáltamnak még 202 napja volt akkor, amikor a kép készült. "Last click" az a dátum, amikor a bérelt utoljára kattintott. A példában az első 5 referált még egyáltalán nem kattintott, alatta a hatodik pedig április 30-án (a kép május 2-án készült). A "Clicks" mező mutatja, hogy eddig összesen hányat kattintott a bérelt. A következő mező az "Avg" a napi átlag kattintás. A 6. referáltam átlagban napi 2-t kattintott, a fölötte lévők pedig egyet sem. (Több helyen is írtam már, hogy standard tagként hosszabbítás nélkül 1.33-as kattintási átlag felett hoz hasznot egy-egy bérelt. Hosszabbítással ennél kevesebb átlag is elég) Az utolsó oszlopban ha a kék "i" gombra kattintunk, akkor információkat mutat a referáltról. A zöld frissítés gombra kattintva lehet a referáltat lecserélni 7 centért.

Ha kijelöltél egy vagy több bérelt referáltat, akkor a táblázat alatt megjelenik egy legördülő menü, ahol kiválaszthatod, hogy mit akarsz csinálni a kijelöltekkel és ennek mennyi az ára. Recycle jelenti a cserét, Extend a meghosszabbítást. Flag a zászlót jelenti. Ez utóbbi nem kerül pénzbe. Zászlókkal jelölheted a referáltjaidat. Például piros zászlót adhatsz annak, aki nagyon keveset kattint és hamarosan le akarod cserélni.
Neobux stratégia 04

A tapasztalat azt mutatja, hogy a bérelt referáltak közül nagyon kevesen kattintanak minden nap. Tehát ha egy bérelt referált nem kattint egy-két napig, még nem kell őt lecserélni. Általában 5 inaktív nap után szoktak cserélni. Ha a bérelt referáltat 30 napra hosszabbítod, akkor átlag napi 1,33 kattintás után hoz neked hasznot. Ha 150 napra hosszabbítod, akkor 1,05 átlag kattintás fölött hoz hasznot. Ha hosszú távon gondolkodsz, érdemes 240 napra hosszabbítani.

A béreltek költségeit rendezheted a "Main balance"-ból, "Rental balance"-ból vagy az összegyűjtött neopontokból. Az alábbi képen az egyik referált cseréjét kértem, amihez volt elegendő pénzem a main balance-ban és volt elég neopontom is hozzá. Ezért a "Payment made with:" felirat alatt egy lenyíló mezőben ki tudtam választani, hogy neopontokból vagy az accountomból fizetem-e a cserét.
Neobux stratégia 05

Ha már tudod, hogy kell referáltakat bérelni, gondolkodhatsz a saját stratégiádon. A stratégiát kétféleképpen lehet csinálni: befektetéssel vagy anélkül. Én maradok az "anélkül" verziónál, mert legtöbben nem akarunk befektetni egy olyan PTC oldalba, amit még nem nagyon ismerünk. (Megj: már korábban említettem, adprize-on nyertem Golden tagságot. Most már, hogy látom, mekkora különbség van standard és golden között, biztos, hogy befektetéssel kezdeném!).

A stratégia

1. lépés: Gyűjtögessünk Ezt eddig is tudtuk... Gyűjtögetés közben szerezzünk minél több direkt referáltat. Ez hasznos dolog minden PTC oldalon, de azért figyelj oda arra, hogy a regisztrálás után 15 napig és 100 klikkelésig nem hívhatsz direkt referáltat, ha pedig ez idő alatt alád regisztrál bárki, nem kapod meg őt! A stratégia azt tanácsolja, hogy ne költsük semmire a pénzünket és ne vegyük ki, amíg nem lesz meg legalább 2 dollárunk. Ez egyébként a kifizetési limit és nagyon csábítóan hangzik, hogy a két hónapos kemény munkáért megkapjuk a kb. 480 forintunkat. De ezt nem szabad, mert hosszú távon, nagy léptékekben kell gondolkodnunk a stratégia szerint.

2. lépés: Béreljünk referáltakat, először csak hármat. 3 referált bérlése 60 cent, ennél kevesebbet nem lehet. Béreljük ki őket, de ne többet 3-nál, mert meg is kell hosszabbítani és talán cserére is szükség lesz. Egy ref csere 7 cent. (Hosszabbítást és cserét a neopointokból is lehet fizetni. Próbáld meg először neopointokból fizetni a cserét. 4000 neopointból 3 referáltat meg tudsz hosszabbítani 240 nappal)

3. lépés: ugyanaz, mint a 2. lépés. Béreljünk még több referáltat, aztán még annál is többet, egészen addig amíg 500-an nem lesznek Innentől már egész szép lesz a napi bevételünk. Azért nem ilyen egyszerű a dolog... A bérelt referáltakat figyelni kell, és ha nem teljesítenek megfelelően, le lehet őket cserélni. A Neobux fórumában (magyar nyelvű) nagyon sok beszélgetés folyik erről a témáról. Érdemes böngészni a fórumot és információkat szerezni, mert ha nem jól csinálod, előfordulhat, hogy a referáltak bérlése ráfizetéses lesz számodra.

4. lépés: amikor már van 100 dollárunk, a stratégia azt mondja, hogy ne vegyük ki a 100 dollárt, hanem azonnal vásároljunk golden tagságot 90 dollárért, majd az 500 referáltat bővítsük ki 1000-re. Nagyon fontos: Csak akkor vedd meg a Golden tagságot, ha már összegyűjtöttél annyi bérelt referáltat, amennyit csak bírtál. Goldenként nehéz referáltakat bérelni! Ha befektetés nélkül csinálod a stratégiát, akkor egy kis időbe beletelik, amíg erre a szintre jutsz. A golden tagság mellé érdemes ultimate csomagot is venni, amivel elérheted azt, hogy korlátlanul bérelhetsz referáltakat, a rendszer pedig automatikusan és ingyenesen lecseréli azt, amelyik 7 napig nem kattint. Ultimate tagság nélkül ugyanez 14 nap. Ultimate csomaggal a bérelt referáltak száma nincs korlátozva. A stratégia azt mondja, hogy akár napi $50 is lehet a bevétel.

Ilyen egyszerű az egész... Ha mindezt befektetéssel csinálod, akkor is érdemes először standard tagként a lehető legtöbb bérelt referáltat összegyűjteni. Golden tagoknak a referált bérlés nehezebb. Az 50 dolláros napi bevétel csak elmélet. A gyakorlatban nagy a küzdelem a bérelt referáltakkal, mert az idő haladtával egyre kevesebbet kattintanak és ha nem figyelsz oda rájuk, hamar veszteségesekké válhatnak. Sokan hirdetik a Neobux stratégiáját, legtöbben csak azért, hogy minél több direkt referáltat szerezzenek. A stratégia árnyoldalairól azonban hallgatnak. Többek között arról, hogy golden tagsággal nagyon nehéz (majdhogynem lehetetlen) a napi 50 dolláros bevételt elérni! Az ultimate csomagnak pedig eléggé húzós az ára. Ha nincs ultimate csomagod, de sok direkt referáltat gyűjtesz és hozzá még bérelsz is, akkor is meg fogod látni, hogy valóban fantasztikus lehetőség. Fontos, hogy tudd: standard tagként a bérelt referáltak jóval többet kattintanak, mint golden tagsággal. Már rég óta nem titok, hogy a Neobuxon is, mint megannyi más ptc oldalon, a bérelt referáltak legtöbbje robot, más néven: bot. Tehát a Neobux tudja szabályozni a bérelt referáltak kattintásainak a számát. Ha megvásárolod a golden tagságot, számolnod kell azzal, hogy lesznek veszteséges napjaid is, amikor a béreltek kevesebb pénzt hoznak, mint amennyit befektettél. Nagyon javaslom, hogy mielőtt saját stratégiát építesz ki, olvasd végig a Neobux magyar fórumában az erről szóló részeket!

Vannak időszakok, amikor a Golden veszteséges! Leginkább nyáron, mert ilyenkor mindenki kevesebbet kattint. Kivétel azért akad, például én, aki minden nap, télen és nyáron, hóban-fagyban és kánikulában is lekattintom a Neobuxot.

Még egy fontos dolog: egy héten csak egyszer bérelhetsz új referáltakat. Minél több referáltat akarsz kibérelni, annál nehezebben jön össze. Sokszor előfordul, hogy nem sikerül, mert nagyon nagy az igény a bérlésre, de nincs ennyi szponzor nélküli tag (nincs ennyi robot...). Tehát várakozni és figyelni kell.

A béreltek mellett figyelj oda a direkt referáltjaidra is. Ők azok az emberek, akik bizalommal alád regisztrálnak és sokszor kérik a segítségedet. Ne hanyagold el őket.

Ahhoz, hogy minden nap megkapd a pénzedet a referáltak után, minden nap le kell kattintanod a narancssárga reklámokat, amiből standard tagság esetén 4, golden tagoknak pedig 9 van! Ez alól nincs kibúvó! A kattintást szerveridő szerint kell tenni, függetlenül attól, hogy hány órakor érkeznek meg a hirdetések hozzád.

A szerveridő a Neobuxon reggel 06.00 órakor van. Tehát az aznapi hirdetést reggel 6.00 és másnap reggel 5.59 között kell lekattintani.

Neobux regisztrálás

Neobux regisztráció itt (vagy kattints a bannerre)

neobux_statistic

Vissza: Neobux leírása I. rész: Neobux, a PTC királya

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.