Minden ami PTC

Ojooo, rendkívül jó lehetőség

Figyelem! 2017-ben a felületet és a szabályokat megváltoztatták. Fizet Paypalra, aránylag gyorsan lehet pénzt gyűjteni és évek óta működik. A kifizetés jelenleg egy napon belül megérkezik.

Ojooo regisztrálásAz Ojooo 2013 tavaszán született. Azóta jó teljesítményt nyújt, bár vannak kilengések itt is, mint mindenhol. Akadnak jobb és gyengébb időszakai. A hirdetések száma változó, de általában elmondhatjuk, hogy standard tagként, referáltak nélkül napi 3-7 centes átlagot tudunk elérni a reklámok lekattintásából. Prémium tagságnál a bevétel ennél lényegesen több. Egy 5 mp-es hirdetésért $0.002-t kapunk és ilyen hirdetésből legalább 50-80 található. 30 és 60 mp-es hirdetésekből is akad 6-10 darab.

A kifizetési minimum standard tagságra $2, később $6. Prémium tagságnál minden kifizetési minimum $2. Korábban a kifizetés nem volt zökkenőmentes, olykor hónapokat is kellett várnunk a pénzünkre. 2017-től azonban az oldal felfrissült, és néhány órán belül megérkezik a pénzünk akár paypal számlára is. A Paypal kifizetés ma már kuriózumnak számít, mert a legtöbb PTC oldal már nem képes fizetni Paypalra (még a Neobux sem). Az Ojooo talán azért tarthatta meg a Paypal kifizetést, mert nem csak PTC-vel foglalkozik, hanem sok más internetes tevékenysége is van, így például Ojooo email címet és weblapot is készíthetünk magunknak.

Az oldal éjfélkor frissül, de érdemes egy nap többször is felnézni az oldalra, mert nap közben elég sokszor érkeznek új hirdetések.

Az alábbi két táblázat segítségül szolgálhat arra, hogy eldöntsük, érdemes-e befektetni az oldalba.

A prémium tagság jelenleg leginkább azoknak éri meg, akinek sok aktív direkt referáltja van, vagy beruház referáltak bérlésébe. $40 a havi díja. Ezért az összegért akár 4000 referáltat is lehet bérelni. Korábban, még a régi Ojooo rendszerben én prémium tag voltam, jelenleg azonban megmaradok még egy ideig a standard tagságnál, mert ez a havi díj eléggé nagy. Reménykedem azonban, hogy lesznek olcsóbb prémium tagságok is.

Ha valaki nem kíván befektetni az oldalba egyetlen fillért sem, akkor sem fog csalódni a teljesítményben. Ebben az esetben fontos, hogy minél több direkt referáltat szerezzünk. Már két aktív direkt referált megduplázza a napi jövedelmünket.

Az Ojooo oldalon nem csak reklámok lekattintásával tudunk pénzt szerezni. Az "EARN WATCHING ADS" menüben a "SUPER REWARDS OFFERWALL" feliratra kattintva több egyéb lehetőséggel találkozhatunk. A legnépszerűbb ezek közül a videók nézése, valamint a Tasks, amit a Neobuxon "minijobs" néven ismerhettünk meg. Érdemes a Gridet is kipróbálni, ahol standard tagként 10 kattintás áll rendelkezésre. 1 és 2 dolláros nyeremények vannak.

Ojooo regisztrálás

Az oldal felépítése

A Neobuxhoz és ClixSense oldalakhoz hasonlóan az Ojooo is saját készítésű scripttel rendelkezik. A hirdetéseket az "EARN WATCHING ADS" menüben "PAID TO CLICK ADS" néven találhatjuk meg. Korábban bonyolult és nehézkes volt a captcha, jelenleg azonban szerencsénkre elég a "Close window" gombra kattintanunk.

A hirdetéseket van amikor fókuszban kell tartani (adfocus-nak nevezik), de időnként ezen a szabályon változtatnak és leveszik a hirdetésekről az adfocust. De a befektetők jobban szeretik, ha a hirdetésüket mereven nézzük akár egy teljes percen keresztül... Egy kicsit talán kellemetlennek tűnik, de igazodni lehet ezekhez a szabályokhoz. Én általában úgy PTC-zek, hogy egyszerre 4-5 böngésző-ablakot tartok nyitva, ahol párhuzamosan futnak a hirdetések. Mindegyiket elindítom és a fókuszt az Ojooo-n hagyon 5-6 másodpercre. Ekkor lekattintom az összes többi hirdetést a többi ablakban, majd újabb néhány másodpercre visszatérek az Ojooo elkezdett hirdetésére. Arra az időre, amíg lekerül róla a fókusz, megáll a számláló, de amint ismét fókuszba kerül, a számláló ismét elindul.

Az Ojooo menüje áttekinthető, és bár némileg eltér a közkedvelt PTC Evolution scriptes oldalakétól, aránylag hamar ki lehet ismerni. A "YOUR ACCOUNT" menüből tudunk majdnem mindent elérni a reklámok megtekintésén és fórumon kívül.

Regisztrálás

A regisztrálás egyszerű. Az Ojooo kér telefonszámot, és ezt a mezőt kötelező kitölteni. Azonban senki sem szereti megadni a telefonszámát. Én csupa nullát írtam be, és az Ojooo elfogadta. Címet (address) is kell adni regisztrációkor. Ezeket az adatokat én pontosan adtam meg, mert lehet, hogy Paypal kifizetéskor ellenőrzik az adatokat a saját védelmünkben. Ezt nem tudom. Továbbá még kér személyi igazolvány vagy útlevél számot is az Ojooo. Amíg a személyes adatainkat nem adjuk meg pontosan, az Ojooo nem tud fizetni

Ojooo regisztrálás
Ojooo regisztrálás

Kifizetés

A kifizetés Paypal és Payza számlára történik. Standard tagoknak az első $2-től, minden további $6-tól. Prémium tagoknak minden kifizetés $2-től. Azon ritka ptc oldalakhoz tartozik, amelyek még mindig fizetnek paypalra. Reméljük, ez még sokáig így lesz. Ha mégsem, akkor azért nem az Ojooo-t okolhatjuk, hanem a paypalt. Miután folyamatosan minden ptc oldalt letiltottak, köztük a Neobuxot is, fel kell készülnünk rá.

A cégről

Az Ojooo egy német cég, ami internetes kommunikációval foglalkozik. Területei: Adserver, Email szolgáltatás, szociális hálózat (Hasonló a facebookhoz), Videó feltöltő oldal, Saját weboldal szolgáltatás és PTC. A PTC admin lengyel, Facebook elérhetőség: https://www.facebook.com/OjoooMail

Ajánlás

Az Ojooo cikk írásába azért fogtam bele, mert valóban kiemelkedően jónak tartom. Megnyugtató, hogy egy valódi cégről van szó, ahol nem csak PTC-vel, hanem egyéb internetes szolgáltatással is foglalkoznak. Semmi sem biztos, és valóban nincs garancia egyetlen PTC oldalhoz sem. A tapasztalataink alapján tudjuk eldönteni, hogy egy PTC oldalt megbízhatónak tartunk-e vagy nem. Én úgy gondolom, hogy érdemes belefogni. Eddigi tapasztalataim pozitívak és elégedett vagyok az Ojooo-val. Jelenleg valóban az egyik legjobb PTC oldalnak tartom és e pillanatban a Neobux után itt keresek a legjobban.

 

Ojooo regisztrálás

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.