Minden ami PTC

Ojooo, rendkívül jó lehetőség

Figyelem! Az alábbiakban egy régebbi cikk olvasható az Ojooo-ról. 2017-ben a felületet és a szabályokat megváltoztatták. Fizet Paypalra, aránylag gyorsan lehet pénzt gyűjteni és évek óta működik. A kifizetés jelenleg egy napon belül megérkezik.

Ojooo regisztrálásAz Ojooo 2013 tavaszán született. Azóta jó teljesítményt nyújt, bár vannak kilengések itt is, mint mindenhol. Akadnak jobb és gyengébb időszakai. A hirdetések száma változó, de általában elmondhatjuk, hogy standard tagként, referáltak nélkül napi 3-7 centes átlagot tudunk elérni a reklámok lekattintásából. Prémium tagságnál a bevétel ennél lényegesen több. Egy 5 mp-es hirdetésért $0.002-t kapunk és ilyen hirdetésből legalább 50-80 található. 30 és 60 mp-es hirdetésekből is akad 6-10 darab.

A leírás elején meg kell említenem, hogy a kifizetés nem zökkenőmentes. Állítólag a 6 dollár alatti kifizetések néhány nap alatt megérkeznek. Azonban ha valaki nagyobb összeget kér ki, akkor a várakozás több hónapot, sőt akár fél évet is igénybe vehet. Ennyi várakozás alatt az accountban a pénz tovább halmozódik. Prémium tagsággal és néhány direkt referálttal 100 dollár is összegyűlhet egy-két hónap alatt. Mivel nem az Ojooo az egyetlen ptc oldal, ahol dolgozunk, érdemes a halmozódó pénzünkből időnként hirdetésre is áldozni. Javaslom, hogy az accountban gyűlő pénzből vásároljunk prémium tagságot. Ez megsokszorozza a bevételünket.

Az oldal éjfélkor frissül, de érdemes egy nap többször is felnézni az oldalra, mert nap közben elég sokszor érkeznek új hirdetések.

Az alábbi két táblázat segítségül szolgálhat arra, hogy eldöntsük, érdemes-e befektetni az oldalba.

Tagságok:

  • Premium tagság ára egy évre $39
  • Premium+ egy hónapra $39, egy évre pedig $399
  • VIP tagság ára már elég magas, egy hónapra $99, egy évre pedig $999

How much do I earn per advertisement?

Advertisement time Standard Premium Premium+ VIP
Your clicks:
3 seconds $0.001 $0.002 $0.003 $0.0035
30 seconds $0.005 $0.01 $0.015 $0.0155
60 seconds $0.01 $0.02 $0.03 $0.035
Commission on direct referrals:
3 seconds $0.0005 $0.0005 $0.0005 $0.0006
30 seconds $0.003 $0.005 $0.007 $0.008
60 seconds $0.005 $0.01 $0.015 $0.017
Commission on rented referrals:
3 seconds $0.0005 $0.0005 $0.0005 $0.0006
30 seconds $0.003 $0.005 $0.007 $0.008
60 seconds $0.005 $0.01 $0.015 $0.017

Packets option

  Standard Premium Premium+ VIP
Direct Referrals 150 Unlimited Unlimited Unlimited
Rented Referrals 100 300 3000 5000
Exchanging of rented referrals every 7 3 3 3
Guaranteed available advertisements 1 4 5 5
Creator www Pro No No Yes Yes
Creator www Pro+ No No No Yes
Forum VIP No No No Yes
Restoration account to 30 days* No No No Yes
Minimum cashout 2$ i 6$ every another cashout $2 $2 $2
Amount of private messages a day 10 50 100 Unlimited

Én a legolcsóbb tagságot választottam és másoknak is ezt javaslom, a Premium csomagot, ami egy évre $39. 20-30 aktív direkt referálttal ez a befektetett összeg 2 hónap alatt is megtérülhet. Pontos adatokat nem tudok közölni, mert mint ahogy azt írtam korábban, a teljesítmény hullámzó.

Ha valaki nem kíván befektetni az oldalba egyetlen fillért sem, akkor sem fog csalódni a teljesítményben. Ebben az esetben fontos, hogy minél több direkt referáltat szerezzünk. Már két aktív direkt referált megduplázza a napi jövedelmünket.

Az Ojooo oldalon nem csak reklámok lekattintásával tudunk pénzt szerezni. Az "EARN WATCHING ADS" menüben a "SUPER REWARDS OFFERWALL" feliratra kattintva több egyéb lehetőséggel találkozhatunk. A legnépszerűbb ezek közül a videók nézése, valamint a Tasks, amit a Neobuxon "minijobs" néven ismerhettünk meg.

Ojooo regisztrálás

Az oldal felépítése

A Neobuxhoz és ClixSense oldalakhoz hasonlóan az Ojooo is saját készítésű scripttel rendelkezik. A hirdetéseket az "EARN WATCHING ADS" menüben "PAID TO CLICK ADS" néven találhatjuk meg. Miután belekattintunk egy hirdetés nevébe, egy sárga kis körbe is bele kell még kattintanunk (ahogy a Neobuxnál is, csak ott piros a karika) és a hirdetés ezután jelenik meg külön lapon. A hátralévő másodperceket mutatja a visszaszámláló, majd amikor letelt az idő, egy zöld pipa jelenik meg a számláló helyén és be lehet zárni a lapot. Egyszerű a kezelése, és teljesen átlátható.

A hirdetéseket van amikor fókuszban kell tartani (adfocus-nak nevezik), de időnként ezen a szabályon változtatnak és leveszik a hirdetésekről az adfocust. De a befektetők jobban szeretik, ha a hirdetésüket mereven nézzük akár egy teljes percen keresztül... Egy kicsit talán kellemetlennek tűnik, de igazodni lehet ezekhez a szabályokhoz. Én általában úgy PTC-zek, hogy egyszerre 4-5 böngésző-ablakot tartok nyitva, ahol párhuzamosan futnak a hirdetések. Mindegyiket elindítom és a fókuszt az Ojooo-n hagyon 5-6 másodpercre. Ekkor lekattintom az összes többi hirdetést a többi ablakban, majd újabb néhány másodpercre visszatérek az Ojooo elkezdett hirdetésére. Arra az időre, amíg lekerül róla a fókusz, megáll a számláló, de amint ismét fókuszba kerül, a számláló ismét elindul.

Az Ojooo menüje áttekinthető, és bár némileg eltér a közkedvelt PTC Evolution scriptes oldalakétól, aránylag hamar ki lehet ismerni. A "YOUR ACCOUNT" menüből tudunk majdnem mindent elérni a reklámok megtekintésén és fórumon kívül.

Regisztrálás

A regisztrálás egyszerű. Az Ojooo kér telefonszámot, és ezt a mezőt kötelező kitölteni. Azonban senki sem szereti megadni a telefonszámát. Én csupa nullát írtam be, és az Ojooo elfogadta. Címet (address) is kell adni regisztrációkor. Én csak az utcanevet és házszámot írtam be. Város nélkül... Azonban az utca és házszám adatait pontosan adtam meg, mert lehet, hogy Paypal kifizetéskor ellenőrzik az adatokat a saját védelmünkben. Ezt nem tudom.

Ojooo regisztrálás
Ojooo regisztrálás

Kifizetés

A kifizetés Paypal és Payza számlára történik. Standard tagoknak az első $2-től, minden további $6-tól. Prémium tagoknak minden kifizetés $2-től. Azon ritka ptc oldalakhoz tartozik, amelyek még mindig fizetnek paypalra. Reméljük, ez még sokáig így lesz. Ha mégsem, akkor azért nem az Ojooo-t okolhatjuk, hanem a paypalt. Miután folyamatosan minden ptc oldalt letiltottak, köztük a Neobuxot is, fel kell készülnünk rá.

A cégről

Az Ojooo egy német cég, ami internetes kommunikációval foglalkozik. Területei: Adserver, Email szolgáltatás, szociális hálózat (Hasonló a facebookhoz), Videó feltöltő oldal, Saját weboldal szolgáltatás és PTC. A PTC admin lengyel, Facebook elérhetőség: https://www.facebook.com/OjoooMail

Kattintások

Jelenleg a kattintások új rendszerrel működnek, az alábbi leírás már nem aktuális (bár előfordulhat, hogy valamikor vissza fogják hozni ezt a régebbi módszert)

Bár az Ojooo nagyon jó PTC oldal, azért vannak technikai gondjai. Sajnos néha előfordul, hogy bár lekattintottunk egy reklámot, ezt az oldal nem jelzi, mert nem sikerült firssítenie. Ilyenkor vagy megjegyezzük, hogy mit kattintottunk le és mit nem, vagy manuálisan frissítjük az oldalt a böngészőben. Előfordul, hogy olyan hirdetésre kattintunk, ami már nem elérhető vagy azért, mert már lekattintottuk, vagy azért mert már elfogyott. Amikor az új lapon megnyílik a hirdetés, akkor amint megjelenik az Ojooo emblémája a lap tetején. Normál esetben azonnal ott a számláló is, ami így néz ki

Ojooo számláló

Ha a számláló nem jelenik meg egyáltalán, akkor a hirdetés nem kattintható le.

Ha a számláló végigment, ezt a furcsaságot látjuk a helyén:

A feladatunk az, hogy ezt az alakzatot az egérrel követve újrarajzoljuk. Helyezzük az egeret a kezdőpontra, amit az alábbi képen bekarikázva láthattok

Ezután a bal gombot nyomva tartva kövessétek a szürke görbét egészen a végéig. Utána engedjétek fel az egeret és nyomjátok meg a piros "Close window" gombot. (Néha várni kell kb. 1 másodpercet, de csak akkor, ha lassú a reklám) Ezzel kész is van. Leírva bonyolultabb mint a gyakorlatban. Ha a rajz egy kicsit elcsúszik, az nem baj.

Ajánlás

Az Ojooo cikk írásába azért fogtam bele, mert valóban kiemelkedően jónak tartom. Megnyugtató, hogy egy valódi cégről van szó, ahol nem csak PTC-vel, hanem egyéb internetes szolgáltatással is foglalkoznak. Semmi sem biztos, és valóban nincs garancia egyetlen PTC oldalhoz sem. A tapasztalataink alapján tudjuk eldönteni, hogy egy PTC oldalt megbízhatónak tartunk-e vagy nem. Én úgy gondolom, hogy érdemes belefogni. Eddigi tapasztalataim pozitívak és elégedett vagyok az Ojooo-val. Jelenleg valóban az egyik legjobb PTC oldalnak tartom és e pillanatban a Neobux után itt keresek a legjobban $39-es éves prémium tagsággal. (2014.január 26)

 

Ojooo regisztrálás

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.