Minden ami PTC

Payoneer bankkártya

A Payoneer cég 2005 óta létezik, a székhelye az Amerikai Egyesült Államokban van. A Payoneer bankkártya egy elterjedt fizetőeszköz. Pontosan ugyanúgy lehet használni, mint bármilyen más Mastercard bankkártyát. Magyarországon is felhasználható. Mindenhol fizethetsz vele, ahol a Mastercardot elfogadják. (például étteremben, áruházban, stb.) A kártyádat hozzárendelheted a Paypalhoz is ugyanúgy, mintha OTP-s kártyád lenne.

Payoneer kártyát ingyenesen lehet igényelni és kb. két hét alatt kipostázzák. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy beregisztrálsz a Payoneer honlapján. Minden új tag, aki az alábbi linkről regisztrál, 25 dollárt kap ajándékba. Ezt az összeget akkor fogják a Payoneer bankszámlára utalni, ha a forgalom elérte a 100 dollárt. (Megj: ha a Payoneer alá nem ezen a linken vagy nem meghívó linken regisztrálsz be, a 25 dollár nem jár. Tehát érdemes az általam megadott linken regisztrálni. Ez a Payoneer motivációja. Később te is tudsz majd meghívó linket küldeni másoknak.)

 

Payoneer regisztrálás itt:

Payoneer regisztrálás

A regisztrálás menete:

Amikor megnyílik a Payoneer magyar oldala, kattints az "Iratkozzon fel most" feliratra.

Ekkor a következő űrlapot látod magad előtt

Ez a regisztrációs űrlap első része. A kitöltés könnyű és értelemszerű. Vigyázz, hogy ne használj ékezeteket. Ha a neved Géza, akkor Geza-t írj be. Ha kész vagy a kitöltéssel, az űrlap alján a "következő" feliratra kattints. Az alábbi képen láthatod az űrlap második részét.

Ha ezzel is kész vagy, jön az űrlap harmadik része

A fenti példában Kovács Géza adatlapját láthatjuk. A "Nemzeti személyi azonosító" a személyi igazolványt jelenti. A személyi igazolvány mezőbe az igazolványod kártyaszámát kell írnod. A Nemzeti személyi azonosító helyett választhatod a jogosítványt is. Az űrlap következő részében az email címet és jelszót kell megadni. A jelszóban szerepelnie kell kis és nagy betűknek, valamint legalább egy számjegynek. Választani kell még egy biztonsági kérdést, és beírni hozzá a választ. Javaslom, hogy írd fel valahova a jelszavaddal együtt a biztonsági kérdést és választ is, nehogy elfelejtsd!

Belépés a fiókodba

A feldolgozás végét nem kell megvárni ahhoz, hogy beléphess a fiókodba. "Belépés" vagy "Login" helyett az "Account" feliratra kell kattintani a belépéshez

Bejelentkezés: Felhasználónévnek az email címedet add meg.

Legelső belépéskor még két biztonsági kérdést kell kiválasztanod. Javaslom, hogy írd fel ezeket is oda, ahova a jelszavadat írtad.

 

Ha mindezzel kész vagy, bátran nézelődhetsz a fiókodban, bár sok dolgot még nem találsz ott. Most már csak annyi dolgod maradt, hogy minden nap nézd meg a postaládádat, hogy megérkezett-e már a dombornyomott kártyád. Sima levélben fogják küldeni. Ha megérkezett, akkor a kártyádat hozzá kell rendelned a Payoneer accountodhoz. A kártyád máris használható. Az accountodban fel kell sorolnod azokat a cégeket, akiktől kifizetés érkezhet. Például ha dolgozol egy PTC oldalnak, amelyiken Payoneer-re akarod kikérni a pénzedet,, akkor a Payoneer accountodba a PTC oldal nevét be kell írni. A Payoneer felülete magyar nyelvű és könnyen el tudsz rajta igazodni. Ha mégsem, akkor kérdezz bátran engem. Írj emailt vagy kérdezz a fórumunkon. Meg fogsz találni.

A Payoneer kártyának is ugyanúgy, mint minden egyéb bankkártyának, vannak költségei. Ezek az alábbiak.

  • éves kártyadíj: $29.95
  • kártyacsere: $12.95
  • készpénzfelvétel: $3.15 tranzakciónként
  • sikertelen ATM-es készpénzfelvétel: $1.00 tranzakciónként
  • ATM számlaegyenleg lekérdezés: $1.00 tranzakciónként
  • a vásárlás ingyenes a kártyával
  • deviza átváltási költség 3%

Megjegyzés: A Payoneer-ről elég sok információt próbáltam összegyűjteni, mielőtt belevágtam volna a használatába. Olvastam jó és rossz tapasztalatokról is, leginkább angol nyelvű oldalakon.. Többek között arról is olvastam, hogy ha valaki 3 hónapig nem lép be az accountjába, kitilthatják. Már hozzászokhattunk, hogy az interneten sok rémhír terjed, de azt is tudjuk, hogy nem árt az óvatosság. Én szkeptikus vagyok és javaslom, hogy túl sok pénzt ne tarts ezen a kártyádon. Ez az én személyes véleményem.

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.