Minden ami PTC

Prémium tagság és referált bérlés

A PTC-k közül a Neobux, ClixSense és a méltán népszerű Ojooo után leginkább a PTC Evolution scriptes oldalakat szeretjük. Persze ez csak egy script, és a PTC színvonalát leginkább az admin becsülete és ügyessége határozza meg. Mégis a Neobux mellett az Evolution oldalak rejtik magukban a legjobb lehetőségeket. Átlátható a felületük, hamar meg lehet tanulni a kezelésüket. Reklámozni és referáltakat bérelni is jól lehet velük. De ami a legfontosabb: az Evolution oldalakon tudunk fejlődni, gyarapodni. (A név is ezt sugallja: evolution = fejlődés) Általában aki elkezd PTC-vel foglalkozni, azért teszi, mert szüksége van a pénzre és nem áll módjában befektetni. A jól felépített Evolution oldalakon nincs is szükség befektetésre. Saját munkánkból néhány hét alatt fel tudjuk virágoztatni az accountunkat. Ehhez nagy segítséget nyújtanak a pontok, amiket leginkább a reklámok lekattintásáért kapunk. Vannak helyek, ahol érdemes gyűjteni a pontokat és vannak helyek, ahol a pontozás csak látszat.

A pontokból összegyűjtött pénz a Purchase Balance-ba kerül, ahonnan lehet tagságot vásárolni, referáltakat bérelni és hosszabbítani, valamint reklámozásra is innen tudunk költeni. Itt hívom fel a figyelmet arra, hogy néhány PTC oldalon a prémium tagságot nem a Purchase balance-ból, hanem a saját accountból lehet megvásárolni. Erre figyeljünk oda. (Ilyen oldal a SilverClix is)

Referáltak bérlésekor legyetek óvatosak, mert a bérlés 1 hónapra szól, utána hosszabbítani kell. A béreltek teljesítményéből már egy-két hét alatt látni fogjátok, hogy 30, 60 vagy több napra érdemes-e meghosszabbítani őket. Az árak nagyjából megegyeznek a Neobux és Probux áraival. Megjegyzés: Ha egy bérelt teljesítményével elégedetlenek vagyunk és lecseréljük, akkor a napok száma nem fog elveszni. Az új bérelt megkapja a fennmaradó napokat. Semmi nem fog változni, csak a bérelt személye.

Legtöbbször csak úgy érdemes tagságot vásárolni, ha már vannak referáltjaid. De ha nincs bérelted, viszont 20-30 aktív direkted van, akkor általában már érdemes béreltek nélkül is megvásárolni a tagságot. Javaslom, hogy az adott PTC oldalon nézd meg az Upgrade táblázatot, mielőtt döntesz.

Sokan kérdezik tőlem, hogy hány napra érdemes hosszabbítani a bérelteket. Minél több napra hosszabbítjuk meg a bérlést, annál több kedvezményt kapunk. 240 napos hosszabbításra már általában 30%-ot, és ez elég jelentős összeg. Van egy saját szabályom a hosszabbítási idő kalkulálásához: ha folyamatosan szeretnék még új referáltakat bérelni, akkor spórolok a pénzzel és 90 napra hosszabbítok. Minden egyéb esetben 240 napra, mert úgy éri meg leginkább. Azonban ha nem teljesen bízom meg egy oldalban, akkor 30 vagy 60 napra hosszabbítok.

 

Számítások

Mielőtt befektetünk, ki kell számolnunk, hogy a befektetett összeg mennyi idő alatt térül meg és mennyi lesz a tiszta nyereségünk. A számításainkkal csak egy körülbelüli összeget tudunk megállapítani, ugyanis a reklámok száma és a béreltek kattintásai nagyon változóak. Nagyon sokan PTC-znek és sokan próbálják kihasználni a PTC oldalak bérlési lehetőségeit. Azonban kevesen tudják kiszámolni, hogy a költségek levonása után mennyi tiszta haszonra számíthatnak. Az alábbiakban ehhez a számításhoz szeretnék nektek segítséget nyűjtani. Figyelem! Legtöbb esetben nem éri meg külön tagságot vásárolni úgy, hogy nincs referáltunk, illetve sok esetben referáltakat sem éri meg bérelni tagság nélkül. Kivétel az a néhány referált, akiket a pontjainkból el tudunk tartani. Az alábbi számítások feltételezik, hogy egyáltalán nincs direkt referáltunk. Amennyiben rendelkezünk annyi aktív direkt referálttal, amennyivel fedezni tudjuk a havi tagság költségét, a tagság összege külön nyereségként számolható el.

 

2014. február: SilverClix

SilverClix regisztráció
Pontozás itt is van, Gridért nem jár pont. $1 = 1000 pont
Építkezéshez ajánlott referáltakat bérelni, majd csak ezután tagságot vásárolni.
Béreltek: 5 bérelt = $1, Csere 4 cent, Hosszabbítás: 30 nap: $0.19, 60 nap: $0.36, 90 nap: $0.48, 150 nap: $0.75, 240 nap: $1.12
Sstandard bérelt max 100, bronze: 250, Jutalék standard 35%, bronze 65%
Saját klikk bronze tagoknak 250%

Béreltek kattintásainak az értéke: Csak a standard reklámok számítanak, aminek darabja $0.004-et ér.
Standard tagként ennek az összegnek a 35%-át kapjuk meg, azaz katintásonként $0.0014-et.
Steel tagként pedig a 65%-át, ami kattintásonként $0.0026
A bérelt havi költsége 20 cent, azaz napi $0.0066. Ennyit kell egy béreltnek egy nap alatt termelnie, hogy ne legyünk veszteségesek
Ezt az összeget standard tagként 4.71-es, steel tagság esetén 2.56-os átlaggal tudjuk elérni.

Steel tagság 180 napra $24.95

Itt most 180 nappal fogunk számolni, szintén 100 bérelt referálttal. A referáltakat meghosszabbítjuk 150 nappal.

1. Tagság költsége. Jelenleg a SilverClix virágzik és Steel tagsággal akár 8 cent többlet bevételhez is juthatunk. Ez az érték változhat. Napi 5-7 cent plusz bevételünk lehet a kattintásokból, de számoljunk átlag 6 centet. Ez 180 napra $10.8. Így a tagság költsége $14.15

2. Béreltek költsége: 100 bérelt 30 napra $20, 150 napos hosszabbítás: $75. Összesen $95

3. Összköltség: $109.5. Elosztjuk a 180 nappal és a 100 bérelttel: Egy nap $0.006-ot kell termelniük, hogy ne legyünk veszteségesek. Egy kattintás értéke $0.0026. Azaz: 2.3-as átlag felett már nyereségesek vagyunk.

Nézzük meg, hogy ha 2.5-ös átlaggal dolgoznak a referáltak, mennyi haszonra számíthatunk: Egy nap $0.0065-öt hoz egy bérelt, ami $0.0005 nyereség. 180 napra ez 9 dollár. 3-as átlaggal ez már $32.4 lenne, de ennyit nem kattintanak. Hogy érdemes-e tagságot venni, azt csak az dönti el, hogy mennyit kattintanak a béreltek. Pontokból ki lehet próbálni a ref bérlést, és egy hét múlva már látszik, hogy a bérltek átlaga mennyivel haladta meg a 2.3-as átlagot. (Standard tagként a jutaléknak csak közel a felét kapjuk, ezt ne felejtsétek el!)

 

2014 február: GoldenClix

GoldenClix regisztrálás
Felépítésében nagyon hasonlít a SilverClixre. Itt is van pontozás, $1 = 1000 pont
Béreltek cseréje 5 cent, minden másban egyezik a SilverClix bérlési áraival.
Prémium tagság esetén itt is 250%-os a saját klikk értéke, bérelteké pedig standardként 35, prémiumként 65%

180 napos Bronze Half Year $25, ami 5 centtel több a SilverClix hasonló prémium tagságánál

A nyereség kalkulációt itt nem részletezem, elég ha megnézzük a SilverClix leírását. Saját béreltjeimet alapul véve azt állapítottam meg, hogy hasonló a béreltek átlaga is. Itt is javaslom, hogy mielőtt nagy befektetésbe fognátok, próbáljatok próbaképpen a pontjaitokból bérelni referáltakat, hogy lássátok, mennyi átlaggal teljesítenek. Valamennyire a szerencsétől is függ, hogy nagy bevételre számíthatunk-e vagy esetleg veszteségesen zárjuk a befektetést.

 

2014. február: AdzPot

AdzPot regisztráció
Szintén a GoldenClix admin oldala
Összesen a kattintásokért egy nap átlag 30-40 pont jár. Grid sajnos egyáltalán nincs.
$1 = 1500 pont
Prémium tagság egy hónapra $5.40
A saját klikk értéke saját és prémium tagságnál ugyanannyi! Standardként 15%, prémiumként 40% jár a béreltek után.
Béreltek: 5 bérelt = $0.75
Standard tagként egy bérelt egy kattintása $0.001. Ahhoz, hogy nyereséges legyen, legalább 5-öt kell kattintania.

A havi prémium tagság ára $5.40. A béreltek utáni jutalék 40%, ami duplája a standardnak. Ha nem számoljuk a tagság árát, akkor 2.5-ös átlaggal lehetünk nyereségesek.

100 bérelt esetében a havi költség $15, plusz a tagság ára $5.4, elosztva egy bérelt napi átlagára $0.0068. Akárhogy is számolom, ez 3-as átlag felett van. Ennyit pedig nem sűrűn kattintanak a béreltek.

 

2014. február: ClixDo

ClixDo regisztráció
Ez is a GoldenClix admin oldala. Ahogy fentebb írtam, nagyon hasonló az AdzPothoz. Valamennyivel kevesebb a napi kattintás, és kevesebb pontot is kapunk. Standard tagként 15% a jutalék direkt és bérelt referáltak után is, prémium tagként viszont 40%, ahogy az AdzPotnál. Véleményem szerint nem érdemes bérelni a ClixDo-n.

 

2014. február: Twickerz

Twickerz regisztráció
Kattintásokért 1 pont, Grid, PTSU 1 pont, Új referáltak 10 pont
$1 = 5000 pont
Egy referált bérlés 20 cent. Egy kattintásért $0.005 jár LV2-es tagoknak. Ahhoz, hogy ne legyünk veszteségesek, az 1.33-as átlagot kell elérni. Jelenleg viszont az átlag alig megy 1 fölé. Most nem érdemes bérelni, de minden változhat. Érdemes rendszeresen figyelni a lehetőségeket.

 

 

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.