Minden ami PTC

Referáltak bérlése PTC Evolution oldalakon

Aki most kezdi a PTC-t, még nehezen tud kiigazodni a PTC oldalakon. Szívesen kihasználná az oldal lehetőségeit, de nem tudja, hogyan kell. Most arról adok tájékoztatást, hogy PTC Evolution scriptes oldalakon miként lehet referáltakat bérelni illetve a bérelt referáltakat hogyan tudjuk karbantartani. Hogy érdemes-e bérelni egy-egy oldalon, azt nehéz megállapítani. Ahol a pontokból megoldható a bérlés, ott feltétlenül ki kell próbálni, mert veszíteni valónk nincs. Ha pedig be kell fektetni, akkor mindig kicsivel kezdjük!

A bérlést egy átlagos PTC evolution oldalon mutatom be. Lépj be az accountodba. Keresd meg az "Earning balance stats" kifejezést az accountodban. Az alábbihoz hasonló képet fogsz látni.

Referáltak 1

Jelentések:

  • Balance - azt a pénzedet mutatja, amit eddig gyűjtöttél az oldalon és ha összegyűlik a minimum, akkor kikérheted a számládra
  • Purchase balance - ez is a te pénzed, de nem kérheted ki a számládra, hanem vásárlásokra költheted.
  • Pending Withdrawls - ez az az összeg, ami kikérés alatt van és hamarosan a számládra kerül
  • Payments Received - ennyi pénzt kaptál eddig az oldaltól
  • Points - ennyi pontod van. Ezeket pénzre tudod váltani, ami a Purchase balance-odba kerül.

Ahhoz, hogy bérelni tudj, a Purchase balance-ba kell pénzt raknod. Mivel a GoldenClixen van pontozás, első lépésben a pontjaidat váltsd át. Ehhez a Points melletti "Convert points" feliratra kattints

Referáltak 2

A "Points to convert" mezőbe írd be azt a pontszámot, amit be akarsz váltani. Jelen esetben maximum 125 pontot tudsz átváltani 12 és fél centre. Ha ez a pénz kevés, akkor a Balance-ból kell beraknod pénzt a Purchase balance-ba. Jelen példában 3 dollárt tudsz maximum átrakni. Menj vissza az accountodba és a "Purchase account" melletti '"Add funds" feliratra kattints.

Referáltak 3

A Method kifejezés melletti lenyíló listába kattints és válaszd ki a lehetőségek közül az "Account balance"-t.

Referáltak 4

Az "Amount" mezőbe írd be azt az összeget, amit át szeretnél tenni. Tizedespontot használj, ne vesszőt. Nyomd meg a Send gombot.

Most, hogy már van pénzed a Purchase balance-ban, belekezdhetsz a referáltak bérlésébe. Az accountod bal oldali részében keresd meg a Referrals kifejezést, alatta pedig a "Rent referrals menüpontot".

Referáltak 5

Kattints bele

Referáltak 6

Az "Item" szó mellett itt is van egy legördülő lista, ahol kiválaszthatod, hogy hány referáltat szeretnél bérelni. A legkevesebb referált 5, 1 dollárért. A bérlések 30 napra szólnak a legtöbb PTC oldalon. Ha választottál, akkor nyomd meg a "Rent now", azaz bérelem most gombot. Amint ezt megtetted, máris van 5 bérelt referáltad. Őket figyelemmel kísérheted a "Rented referrals" menüpontban. Ez a menüpont közvetlenül a "Rent referrals" fölött van.

Referáltak 7

Ha cserélni vagy hosszabbítani szeretnél, akkor ki kell jelölnöd azokat a referáltakat, akikkel a műveletet el akarod végezni. Fenti példában én az egyik referáltamat cserélném le, mert gyengén teljesít. Amennyiben legalább egy referáltat kijelöltél (a jobb oldali pipával), a referáltak alatt megjelenik egy kérdés, hogy mit szeretnél csinálni a kijelölt referáltakkal.

Referáltak 8

Ha cserélni szeretnél, akkor az "I want to recycle them" lehetőséget válaszd. Ha egy referáltat lecserélsz, csak a személyt cseréled ki, a helye megmarad. A fenti példában, ha lecserélem a kijelölt referáltat, az új referáltamnak megmarad a 22 napja.

Mielőtt a referálltak bérlési ideje lejár, érdemes őket meghosszabbítani. A képen is látható, hogy minél több időre hosszabbítunk, annál nagyobb lesz a kedvezmény. A hosszabbítást az "I want to keep them" szöveg melletti időkre lehet kérni.

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.