Minden ami PTC

Regisztrálás

Aki PTC-vel foglalkozik, tudja, hogy érdemes 10-20 oldalon is dolgozni párhuzamosan. Amikor kiválasztunk egy PTC oldalt, első lépésként fel kell rá regisztrálnunk. A regisztrálás menete oldalanként más és más. Általában küldenek egy e-mailt, ahol a regisztrációnkat aktiválni kell. Ez az aktiválás történhet egy regisztrációs linkre való kattintással, de sokszor előfordul, hogy az e-mailben kapott regisztrációs kódot kell a vágólapra másolni és a PTC oldal megfelelő mezőjébe beilleszteni.

  • Regisztrációkor vigyázz arra, hogy a nevedben először a keresztnév, majd a vezetéknév szerepeljen. Ne használj ékezeteket. Ha a neved Kovács Gábor, akkor a PTC oldalakon Gabor Kovacs nevet írj be. Ne adj meg fals adatokat. Egy-egy oldal kéri a lakcímet is. Kifizetéskor egyeznie kell a lakcímnek és a születési adatoknak a PayPal vagy Payza számlán beírt adatokkal. Ezek biztonsági intézkedések. Ha idő közben megváltozik a lakcímed, írni kell az oldal adminisztrátorának, hogy javítsa ki az adataidat.
  • Ha olyan oldalra regisztrálsz, ahol telefonszámot kérnek, csak olyan számot adj meg, amin le van tiltva a bejövő és kimenő emelt díjas forgalom (sms és hívás is). Javaslom, hogy a letiltást akkor is kérd a telefonszolgáltatódtól, ha sehol nem adtad meg a telefonszámodat.
  • Elő szokott fordulni, hogy egy PTC oldal regisztrációkor maga tölti ki az ország nevét. Ezt sokszor hibásan teszik és esetleg Hungary helyett Russia vagy Romania nevet írnak be. Ha ilyesmi történik, akkor is írni kell az oldal adminjának és kérni a javítást.
  • Egy IP címről csak egy ember regisztrálhat. Ha egy lakásban öt számítógép van ugyanahhoz a routerhez kötve, akkor mind az öt gépnek ugyanaz az IP címe. Ezekről a számítógépekről nem regisztrálhat be senki más, csak egyetlen személy. Többszörös regisztrálásért az oldal kérdés nélkül kitilthat. A változó IP címeket kezelni tudják a PTC oldalak. Felismerik a többszörös regisztrálást akkor is, ha idő közben az IP cím megváltozik (router újraindítása stb). Ne dolgozz PTC-vel nyilvános helyeken, például internetes kávézóban vagy iskolai gépen.
  • Ahogyan nem szabad egy IP címről több tagnak regisztrálnia, ugyanúgy nem szabad több IP címről sem használni ugyanazt az oldalt. Általában szabály az, hogy 24 órának (vagy egy-két órával többnek) el kell telnie ahhoz, hogy egy másik IP címről beléphess a PTC oldaladra.
  • Ha egy barátod be szeretne regisztrálni egy PTC oldalra, és ehhez a segítségedet kéri, akkor a segítséghez ne használjatok Teamviewer vagy hasonló programot. Az IP címekről szóló szabályok a legfontosabbak a PTC oldalakon. Ha ezeket megszeged, azonnal kitiltanak. Erről a PTC oldalak azt írják, hogy "no tolerance", vagyis nincs tolerancia!
  • Minden helyen, ahova beregisztráltál, más és más jelszót adj meg, akkor is, ha így sokkal kényelmetlenebb. Vannak olyan scam oldalak, ahol jelszavakat lopnak, hogy más PTC oldalon ki tudják kérni a pénzedet!
  • Az e-mail címed gmail-es legyen. A válaszokért és egyéb üzenetekért mindig nézd meg a spam mappádat is. (PayPal és Payza regisztrációhoz is a gmail ajánlott). Citromailt ne használj!
  • Ha regisztráláskor a PTC oldal kéri a Paypal/Payza adataidat, az azt jelenti, hogy egy email címet kell beírnod: azt, amivel a Paypara/Payzára regisztráltál. Ez az email cím lehet azonos azzal, amivel a PTC oldalra regisztráltál, de különbözhet is tőle. Vannak olyan PTC oldalak, ahol két különböző aktiváló kódot küldenek. Az egyiket arra az email címedre, ahonnan a PTC oldalra regisztráltál és a másikat arra, ahol a Paypal/Payza fiókodat nyitottad. Ha ez a két email cím megegyezik, akkor ugyanarra az email címre kaphatsz 2 emailt a regisztrációs kóddal. Nagyon fontos, hogy az internetes számlád "verified", azaz érvényesített legyen. Néhány PTC oldal elfogadja érvényesítés nélkül is, de legtöbbször érvényesítetlen internetes számla használatért kitiltanak.

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.