Minden ami PTC

Wordlinx, az aranybánya

 

Figyelem! A Wordlinxen jelenleg szünetel a PTC! (Ez egy korábbi cikk, jelenleg nem érvényes!)

 

WordLinx regisztráció A Wordlinx a legrégebbi PTC oldal. 2003 óta működik panaszmentesen. A stratégiája nem változott az évek alatt. Hosszú távon talán a legjobb PTC befektetés. Stabilitását tekintve verhetetlen.

 

Bár semmi extrát nem látunk az oldalon, nincs Grid játék vagy videónézés és semmi olyan, ami mostanában menő a PTC oldalakon, a WordLinx mégis az élvonalban maradt, több mint 10 éve. 2013 végéig a referáltak után 10 szinten keresztül fizetett, azonban ezt 2014 elején lecsökkentették. Standard tagoknak csak 3, prémium tagoknak 5 szinten keresztül fizet. 2014-ben jelent meg a ref bérlés is az oldalon. A refbérlés nagyon népszerű, és sajnos csak minden hónap 15-én és 28-án lehet igényelni.

A WordLinxet a friss PTC-sek nem nagyon ismerik és talán nincs is kedvük felregisztrálni, mert türelmetlenek. Azonban két-három hónap múlva észreveszik, hogy a WordLinx egy áldás. A második és mélyebb szinteken lévő referáltakért ugyanúgy megkapjuk a jutalékot, mintha az első szinten lennének. A pénzünk így exponenciálisan növekszik. Sajnos azt nem tudom, hogy hány reklámot kell lekattintanunk a másnapi referált jutalékért, de azt javaslom, hogy kattintsuk le minden nap azt, amit felajánl az oldal. Ezzel is növekszik a bevételünk.

WordLinx regisztrálás
WordLinx regisztráció

A reklámok természetesen itt sem ugrálnak ki a WordLinx keretéből. Ha valamelyik reklám mégis meg akarná tenni, akkor a reklám betöltése közben a böngészőnkben megjelenik egy kérdés, hogy valóban el akarjuk-e hagyni az oldalt. Erre a kérdésre válaszoljunk nemmel. Így megszelídíthetjük az erőszakos és utálatos adf.ly reklámokat is, és beszoríthatjuk a WordLinx keretébe. Amikor lemegy a reklám, és már elhagyhatjuk az oldalt, akkor hasonló kérdésre természetesen igennel válaszoljunk, ahogy már az internetet böngészve megszokhattuk.

A WordLinx kevés időt vesz el az életedből. Eleinte még nem látod az áldásait, de néhány hónap múlva stabil, fix pénzt hozhat neked. Ehhez elég annyi, hogy szerzel néhány referáltat magad alá. Minél több referáltad van, annál jobban fogsz keresni.

A WordLinxnél is van lehetőség prémiumcsomagok vásárlására. Egy évre $15-ért lehet vásárolni verified tagságot. A prémium tagság rengeteg előnnyel jár. Ezek közül az egyik az ötszörös referált jutalék, ami azt jelenti, hogy egy referált után 10% jutalék jár. Ez a lehetőség nagyon kedvező és ha valaki komolyan pénzt akar keresni a WordLinx-szel, akkor érdemes belevágni! Az egyéves prémium tagság mellé jár még pluszban 3 db $0.01-es reklám naponta 4 hónapon keresztül. És ha ez nem elég, mert még több pénzt akarunk a WordLinxtől kapni, lehet vásárolni egy ennél is durvább csomagot, havi $25-ért. Szerintem a nagyobb prémiumcsomag vásárlása csak akkor éri meg, ha van már jó sok direkt referáltunk.

A Wordlinxnek is vannak hullámvölgyei. Standard tagként referáltak nélkül a napi bevétel 2 és 8 cent között van. 2013 közepén naponta egy vagy két 1 centes reklám volt és néhány tizedcentes. De októbertben 6-7 darab 1 centes hirdetést lehet lekattintani és mellé 10-15 tizedcenteset. A kifizetési minimum $10, ami elég soknak tűnhet, de valójában egy megbízható oldalnál ez nem akadály. A pénz néhány perc alatt a paypal számlánkra kerül.

A reklámok félig-meddig adfocusosak, ami azt jelenti, hogy ha (a Mozillán) átváltunk egy másik ablakba, mielőtt elindulna a számláló, gond nélkül lefut a reklám akkor is, ha nincs fókuszban. De ha menet közben visszakattintunk a Wordlinx reklámra, akkor meg kell várni, hogy a számláló végigmenjen, mielőtt ismét átkattintunk egy másik ablakba. Ha a reklám végigment, a számláló helyén egy feliratot találunk (kattints ide, hogy megkapd a kreditet...). Ebbe még bele kell kattintani, hogy a pénzünket megkapjuk.

WordLinx regisztráció

Ha valaki nem tud direkt referáltakat szerezni, lehetősége van őket pénzért megvásárolni. Hogy ők mennyit fognak kattintani, azt nem tudhatjuk. De javaslom, hogy hirdessétek a Wordlinxet is a honlapotokon vagy a reflinkjét PTC oldalakon, mert hosszú távon valóban megéri! Ezt tudom!

 

A Wordlinx upgrade táblája

Features Basic Verified Pro
Verified Buyer Status
Tells advertisers you can buy online
x
Verified Buyer Targeting
Target adverts at other Verified Buyers
x
Unique Visitor Targeting
Members can only visit once per campaign
x x
Unlocked Regional Targeting
Target regions with any credit type
x x
Convert Credits
Change between Standard / Mini / Micro
x x
 
Daily $0.01 Adverts
Paid ads shown to all members
Up to 3 Up to 5 Up to 7
Guaranteed $0.01 Adverts
Paid ads included with upgrades
- 500+ p/a or
Soon
90+ p/m or
1000+ p/a
Other Adverts
Paid ads from $0.001 to $0.02 each
Unlimited Unlimited Unlimited
 
Per Referral Click
Earned when refs click adverts
2% 10% 20%
Per Referral Sale
Earned when refs buy advertising
2% 10% 20%
 
Referral Upgrades (3 Levels!)
Earned when refs or their refs upgrade
$0.20 each $1.00 each $2.00 each
Referral VL Upgrades
Earned when refs upgrade to Verified Life
$2.00 each $10.00 each $20.00 each
Referral PY Upgrades
Earned when refs upgrade to Pro Yearly
$2.00 each $10.00 each $20.00 each
Maximum Referrals
Total amount of people you can refer
Unlimited Unlimited Unlimited
 
Standard Ad Credits
Credits for promoting Text Links
- 100 p/a or
1000
1000 p/m or
1000 p/a
Advertising Fees
Admin charge on top of cost price
20% + $3 20% + $3 Zero
 
Price Free $15 p/a or
$69 life
$25 p/m or
$99 p/a

 

refs = referrals     p/m = per month     p/a = per annum (year)

 

 

 

Hozzászólások a fórumban

 

A legjobb internetes munka 2014-ben a PTC. Otthon végezhető, befektetés nélkül. Ha nem működne, nem dolgoznék vele évek óta...

Munka az interneten Ajánlott PTC oldalak listája Regisztrálás PTC oldalakra A PTC munka leírása Feladatok PTC oldalakon (Grid, Virool stb) Hogyan kereshetünk jól PTC munkával
Kifizetés, bizonylatok feltöltése PTC adózás Saját weboldal készítése Neobux leírás Neobux stratégia Clixsense leírása Ojooo leírása Wordlinx ismertető
Buxhost PTC oldalak PTC hirdetés feladás Referált bérlés menete Prémuim tagság és ref bérlés Refback oldalak Kérdőíves munka Facebook like pénzkereset
Scam jelentése Scam-re utaló jelek Feketelista (Csalódásaim) Veszélyes oldalak

Címszavak: Internetes munka, netes munka, munka a neten, online pénzkeresés. Tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig. Részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról.
Minden amit tudni érdemes az internetes munkákról. Pénzkeresés befektetés nélkül. A PTC leírása. A legjobb PTC oldalak. Csaló, scam PTC oldalak.